Hogy viselkedjek a gyerekekkel?
Nem igazán van tapasztalatom gyerekekkel, de most úgy néz ki, hogy vigyáznom és tanítanom kell 2-t. Egyik 3, másik 5 éves. Németet fogok nekik tanítani. Mit mondjak nekik az első találkozáskor? Kérdezzem meg tőlük, hogy szeretnének e németet tanulni? Mit tudnak Németországról? Meg ilyenek? Vagy mit mondjak nekik? Még sosem találkoztam velük.
A hangom megváltoztassam, vagy úgy beszéljek hozzájuk, mint a szüleihez?
22L
Hát, talán nem volt jó ötlet ilyen munkát bevállalni...
De ha már mégis sikerült, akkor ne filózz előre, majd kialakul. A gügyögést mellőzném, hétköznapi dolgokról beszélnék velük, pl milyen napjuk volt, ilyesmi. De minek ennyi idős gyerekeknek németül tanulni?
Szerinted egy 3, meg egy 5 éves gyerek mégis mit tudna Németországról?? "A hangom megváltoztassam, vagy úgy beszéljek hozzájuk, mint a szüleihez?" - Hát, ez borzasztó!!
Ne vállalj ilyen munkát!!
Jó azért ennyira hülye nem vagyok. Sokan megváltoztatják a hangszínűket, kedvesebbre. Nem gagyogásról beszélek.
Amúgy sok 5 éves már elkezd érdeklődni bizonyos dolgok iránt. Ez lehet egy ország, dinók, elnökök, stb. És akkor igenis sokat tudnak róla, akár többet, mint néhány felnőtt. És még csak nem is a zsenikről beszélek. Átlagos gyerekek.
Nekem a 6 éves unokatestvérem rajong Párizsért és az Eiffel toronyért. Pedig még sosem volt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!