Szerintetek a bilikönyv jó ötlet? Segít ez a gyerekeknek valamit?
Szerintem felesleges. A gyereknek meg kell érnie rá, amin a legdizájnosabb bili és a legszebb könyv sem változtat, attól nem fog előbb megérni rá. Figyeld a jelzéseit, és ha már látod rajta, hogy valahogy jelzi, hogy pisilni fog, akkor már jó úton jár.
Nekünk volt bili és WC-szűkítő is, de gyakrabban használjuk a szűkítőt.
Szerintem is felesleges. Nem a lényegét fogja érteni fontolni, hanem, hogy lehet lapozni stb. Ha titeket lát, miért jártok a wc-re akkor azt már tudja, és egyszer csak megérik rá. Nálunk a kisfiunknak volt könyve, dvd-je semmit nem ért. 3 éves múlt kicsivel mikor magától leszokott.
Kislányunknak nem volt. Ő másfél évesen nem kakilt be, 2 évesen tiszta lett.
Türelemjáték ez az biztos.
Gyereke válogatja.:)
Van akinek segit van akinek nem.
Nekünk bili van a wc-től idegenkedik még.
Semmi jelét nem adta hogy szobatisztaságra érett lenne a fiam.
De oviba nem vették be máshogy igy nem vártam tovább a jelekre.3 éves kora előtt 3 honappal levettem a pelenkát és azóta a bilire megy.
Hihetetlen de igaz,szinte azonnal rászokott.A pelenka levétel után 1 héttel már ovis volt. kb 2x fordult elő 4 hónap alatt hogy bepisilt.Ha a jelekre vártam volna még ma is pelenkás lenne :)
Érdekes dolog ez mert 18 hós kora óta folyékonyan beszél de ezt nem siette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!