Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Száraz bőrre nektek mi vált be?

Száraz bőrre nektek mi vált be?

Figyelt kérdés

Hirtelen elkezdett száraz lenni a másfél évesem bőren. Próbáltuk a Johnson's-t, de nem vált be,most GAbi-val kenem,de ez sem segít, legalábbis eddig úgy tünik.

Főleg a lábaszára és a kis arca szárazabb

2012. máj. 22. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Zöld neogranormon nagyon jó, kb 700ft.
2012. máj. 22. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:

A Johnson testápoló?

A fiam bőre is nagyon száraz, sőt ekcémás is sajnos. Mindent próbáltunk, és nekünk a JOhnson olaj-gél vált be! Fürdés után a még vizes bőrre kell kenni, picit rajta hagyni, türcsivel csak körbetekerni a picit pár percre.

Mióta ezt használjuk pihe-puha a bőre, és az ekcémája sem jött ki

A neogranormonok is nagyon jók. Vény nélkül is lehet kevertetni gyógyszertárban kenőcsöt, azt is sok anyuka szereti!

2012. máj. 22. 13:04
 3/7 A kérdező kommentje:

A sima Johnson's olaj is jó lehet??? Ilyen zöld tubusos.

Magamnak vettem,kismama vagyok és a védőnő ajánlotta, de eszembe se jutott,hogy a lányomon is kipróbáljam. Na akkor teszt alá vesszük:)

2012. máj. 22. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyerekorvos tud felírni gyógyszertári kikeverős testápolót, kb 200 ft receptre, sokáig elég és hihetetlen gyorsan helyre rakja a gyerek bőrét. Nálunk 2 gyerkőcnél ez vált be, Jonson's-tól majdnem szívgörcsöt kapott a gyerekorvos mikor mondtam, hogy kipróbáltuk, mondta hogy felejtsem el, kenjem magam vele.
2012. máj. 22. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:

shea vaj

ennél jobb szerintem nincs, nagyon sok mindent próbáltunk már

2012. máj. 22. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem olaj, hanem Johnson olaj-gél!!! A a többi Johnson testápoló-fürdető nekünk nem váltak be, ezért is csodálkoztam hogy ez milyen jó! Kivétel a Johnson lila olajos baby-fürdető-testápoló.....ezek is jók!

Amikor kismama voltam ezzel (olaj-gél) kentem a pocit is, és erre is nagyon jó volt. :)

De a gyógyszertári testápolóban sem csalódhatsz (bár nekünk jó sok idő mire beszívja)

2012. máj. 22. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a Babé omega vált be. Pár nap alatt rendbe tette a lányom bőrét, pedig olyan száraz volt neki, hogy szinte kifehéredett
2012. máj. 23. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!