Száraz bőrre nektek mi vált be?
Hirtelen elkezdett száraz lenni a másfél évesem bőren. Próbáltuk a Johnson's-t, de nem vált be,most GAbi-val kenem,de ez sem segít, legalábbis eddig úgy tünik.
Főleg a lábaszára és a kis arca szárazabb
A Johnson testápoló?
A fiam bőre is nagyon száraz, sőt ekcémás is sajnos. Mindent próbáltunk, és nekünk a JOhnson olaj-gél vált be! Fürdés után a még vizes bőrre kell kenni, picit rajta hagyni, türcsivel csak körbetekerni a picit pár percre.
Mióta ezt használjuk pihe-puha a bőre, és az ekcémája sem jött ki
A neogranormonok is nagyon jók. Vény nélkül is lehet kevertetni gyógyszertárban kenőcsöt, azt is sok anyuka szereti!
A sima Johnson's olaj is jó lehet??? Ilyen zöld tubusos.
Magamnak vettem,kismama vagyok és a védőnő ajánlotta, de eszembe se jutott,hogy a lányomon is kipróbáljam. Na akkor teszt alá vesszük:)
shea vaj
ennél jobb szerintem nincs, nagyon sok mindent próbáltunk már
Nem olaj, hanem Johnson olaj-gél!!! A a többi Johnson testápoló-fürdető nekünk nem váltak be, ezért is csodálkoztam hogy ez milyen jó! Kivétel a Johnson lila olajos baby-fürdető-testápoló.....ezek is jók!
Amikor kismama voltam ezzel (olaj-gél) kentem a pocit is, és erre is nagyon jó volt. :)
De a gyógyszertári testápolóban sem csalódhatsz (bár nekünk jó sok idő mire beszívja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!