Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen nagydózisu C vitamint...

Milyen nagydózisu C vitamint lehet adni 4 éves kisgyereknek?

Figyelt kérdés

Az ahelyzet hogy elég soxor náthás jellegü dologgal küzdün a kisfiammal,és azt mondták hogy nagy adad c vitamint kell szedni az első 3 nap és akkor tök mahar meg fog gyógyulni iletve nem lesz rosszabbul!!

Mnit nekünk felnőtteknek a 3x 1000 mg

De a kicsinek csak Cebiont adtam azt meg nem tudom milyen a nagy dózis!!Rágótabletta formájában esetleg?

Előre is köszönöm

egy 30 hetes kismama

2012. máj. 18. 12:18
 1/1 anonim ***** válasza:

A mi gyerekorvosunk 500 mg-ot ajánl a gyerekeknek, míg a homeopátiás orr-fül-gégészünk 1500-at.

Így én 1000 mg-ot adtam nekik betegség idején.

Rágótablettában is van 500 mg-os, narancs ízű.

Viszont szerintem jobban megéri, ha felíratsz a dokival aszkorbinsavat, mert pár száz forintba kerül 10 dkg és az az egész családnak elég lehet, ugyanis egy késhegynyi adagban 1000 mg van!

Nem utolsósorban az tiszta C-vitamin, nincs tele mindenféle adalékanyaggal, mint a rágótabletták és társai.

2012. máj. 18. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!