Milyen süteményt visztek az oviba, amikor a gyerkőcnek névnapja van?
nálunk csak cukrászdait, bolti csomagoltat fogadnak el, saját sütésűt nem
amúgy a ropi, sajtos rúd, mini-muffin, csokis nápolyi, almalé nálunk a favorit
dinnyesüti,mignon,muffin,
tehát csak olyan ami szép szines,gsuztusos
Nálunk nem lehet saját készítésűt vinni.
Én mindenféle rágcsát szoktam (épp ma vittem, mert holnap lesz a lányom szülinapja). Nápolyit, pilóta piskótatallért, édes kekszet, sós kekszet, szárított almakarikát és üdítőket. Ma ezeket vittem.
Jó az, ha lehet sütni nálatok.
Esetleg valamilyen keksz féleséget süss akkor, meg pogácsát, hogy legyen édes és sós is.
Mert ott nincs "garantálva", hogy minden hozzávaló jó, mármint a saját készítésű sütinél. Pl. ugye a legtöbb sütibe kell tojás, ami elég veszélyes ÁNTSZ ügyileg.
Mondjuk én sem értem igazán ezt a fene nagy védelmet, mert azért otthon is megsütjük és eszik a gyerekem, neki meg nem akarok rosszat (meg természetesen senkinek). De ez a "szabály" az oviban.
második vagyok
Kis falu,kevés gyerek,szegény szülők.
Olcsóbb itthon megsütni,finomabb is,ántsz ide vagy oda.
városon ismerősöknél mindenhol tiltott a házi süti.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem azért nem engedik egyes ovik, mert ha bármi gond volt mégis vmelyik sütivel, az övék a felelősség, és nem a szülőé. a hatóság az ovit fogja megróni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!