Hol tudtok jó turkálót gyerekruha vásárlása céljából?
Ahova én szoktam menni, az darabáras, kilóst keveset tudok. Eddig a Fehérvári úton az Angexban volt, de most már csak darabáras van. A Lunában a Karinthy u-on szintén darabáras, de ide szeretek járni, mert ki lehet nagyon jókat fogni, és a múltkor pl. féláron voltak a gyereknadrágok.
A Karinthy Frigyes út 13-ban van azt hiszem kilós gyerekruha, de itt még nem találtam jót sosem.
A Fehérvári úton van még jó turi, pontos címet nem tudok, de egy Spar van a szomszédjában, itt csütörtökönként van teljes csere. Egyszer voltam csüt. délelőtt, de soha többet, kiábrándító volt, amit az anyukák csináltak:(, a többi napokon meg azt hiszem beraknak pár új cuccot, de a javát hipp-hopp elviszik.
A Bartók Bélán van sok használt ruha bolt, azokat sajnos nem ismerem, de várom én is a tapasztalatokat:)
Én XI.kerületi vagyok,de igazából nincs jó turi.A Luna tök gagyi lett pedig már vagy 9 éve oda járok,az utóbbi 1-2 év kihagyásával.Meg is fog szűnni!
Az Angex jó volt a Bartók Béla úton,amig be nem zárt decemberbe.S megnyitotta a Fehérvári úton az új üzletét.Hát mit ne mondjak egyszerűen borzalmas.Kétszer ha voltam bent.A kilós ruha még felmosásra is durva olyanok.A darabárasok szépek,de nagyom drágák.
Több turit nem tudok itt a kerületbe ami jó lenne.Nyitott egy Gigaturi az Újbuda Centerbe,de ott még nem voltam.És amit nagyon dicsérnek az a Háda kimondott gyerekturi(oda járnak felvásárolni a börzések).Még nem voltam,de a Rákóczi úton van a Keleti és a Blaha kötött.
Minden hónap első szerdáján jön új áru,akkor állítólag kígyózik a sor.
Én is elmegyek már oda valamikor!
A Gellért térnél is van egy az euro bolt helyén,de az is gagyi.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!