Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A párna jó megoldás lenne,...

A párna jó megoldás lenne, apa hiányának enyhítésére?

Figyelt kérdés
20 hós a fiam. Az apjával mostanában nagyon sok a zűr, egy hete elköltözött itthonról, de haza járt mindennap a gyerekhez 1-2 órára. Tegnap úgy döntött, kimegy németbe egy fuvarba (4nap). A gyerek rettentően rosszul viseli, egész éjszaka sírt, elég komolyan be is lázasodott. Magam mellé vettem (sosem aludt köztünk), de az apja párnáján megnyugodott. Mondtam neki reggel, hogy este helyén alszik, ő pedig közölte velem, hogy nem, itt alszik és püfölte az apja párnáját. Úgy gondoltam, beteszem a kiságyába a nagy párnát, hisz azon olyan jót aludt. Szerintetek ez megoldás? Nagy és magas is a párna, tudom, hogy nem tesz jót a gerincének, de csak a lába lóg le róla. Szerintetek?
2012. máj. 16. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szegényem, de sajnálom. :(

Nem voltam ilyen helyzetben, de próbáld meg a párnát, biztosan érzi rajta apa illatát. :(

2012. máj. 16. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Tedd be csak a párnahuzatot az ágyba, vagy ha maradt esetleg, akkor a pizsamát.

Amikor a fiam csecsemő volt, számtalanszor aludt az aznapi pólómon, mindig megnyugtatta az 'anyaszag'.

2012. máj. 16. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nehéz ügy. Persze ha segít, akkor tedd be neki nyugodtan, lehet, hogy csak átmenetileg lesz rá szüksége.

Bár akár alhatna apa helyén is párna nélkül, lehet hogy annak is örülne, úgy legalább mellette vagy. Nehéz ez neki.

Apám születésemtől fogva külföldön dolgozott, ritkán járt haza egy hetekre, vagy csak pár napra. Állítólag minden alkalommal, amikor újra elutazott, belázasodtam...

2012. máj. 16. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a huzatot add oda neki,az illat ami kell neki,az nyugtatja meg.Szerintem ne engedd melléd a nagyágyba,mert ha úgy alakul,h mégis visszatér a párod akkor a gyerek szemében úgy fog tűnni,h akkor meg kitúrta őt a helyéről.Én párom is sokat van vidéken,külföldön,nagyon sokat vagyunk ketten,de nem engedem,h velem aludjon a nagyágyon emiatt-pedig sokszor olyan jó lenne összebújni.
2012. máj. 16. 14:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A huzat nem kell neki, csak párnával együtt. Nem bánom, ezt a pár napot amíg haza nem ér az apja kibírja a párnán is, most is azon alszik. Soha nem altattam magam mellett sőt magunk között sem, de az éjszaka egyszerűen már nem tudtam vele mit kezdeni, mert csak sírt és sírt és közölte, hogy ki. Így vettem oda.
2012. máj. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!