Állandóan bepisil, ha nagy játékban van. Nálatok is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Kislányom pár hónapja szobatiszta, de ha másik gyerekkel játszik, annyira belemerül a játékba hogy bepisil. Kérdezem is tőle hogy nem kell-e pisilni, azt mondja hogy nem, erre utána egyből bepisil. Tudom hogy azért csinálja, mert nem akarja megszakítani a játékot a gyerekekkel. Ha egyedül van sosincs baleset. Félek ha megy szeptemberbe oviba, akkor is ez lesz és mindig be fog pisilni.
Nálatok is volt ilyen? Mit lehet tenni ellene? Szoktam neki mondani, ha nem szól legközelebb, akkor nem engedem hogy más gyerekkel játsszon.
2012. máj. 15. 14:57
1/3 anonim válasza:
az enyém nem pisil be,mert látom rajta,hogy kell neki,így nem elégszek meg a nem válasszal,hanem elviszem pisilni.eéőször persze tiltakozik,de aztán pisil.közben elmagyarázom neki,hogy nem fog semmiről sem lemaradni.
2/3 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat a fiam éjszakára is szobatiszta, de van hogy nappal ha elmélyülten játszik, becsurog neki....
És hogy még jobban megyugodj, még jópár millió kisgyerek ezt csinálja/ta, köztük te is, én is:)
3/3 A kérdező kommentje:
Csak az ovi miatt aggódom, hogy ott is ezt fogja csinálni. Ilyenkor még azt sem engedi, hogy átöltöztessem, mert akkor is kizökkentem a játékból.
2012. máj. 15. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!