Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Köteles vagyok elmenni ha...

Köteles vagyok elmenni ha elküld az óvónő?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

elküldtek ovi kezdése után pár hónappal nev.tan.-ba szakértői bizottsághoz mert a kislányom az oviba nehezen illeszkedett be (Ő a legfiatalabb a csoportban most 3,5 éves, tény hogy ha nagy csoportszámú gyerekek között van nem fogad úgy szót mint itthon, figyelmét annyira nem tartósan nem lehet lekötni mozgékony, néha harapott, rosszalkodott - azt is tudni kell hogy az apuka épp ovikezdéskor hagyott el minket, és nagyon megviselte a lányt)

A szakértői bizottság nem is értette miért vagyunk ott mindent rendben találtak, a gyerek minden tesztje hibátlan, pszichológus sem talált semmit.

Most a kezembe nyomott az óvónő egy ugyanolyan papírt mint decemberben ugyanazzal a szöveggel hogy menjek el másik nev. tan-ba.

Mondtam és tudja is hogy a bizottság nem talált semmit. erre hebegett habogott hogy de hát az nem a jó meg kell másik.

Köteles vagyok elmenni?

A lányom egyébként itthon szófogadó, nincs vele gondom épp annyira huncut mint más ennyi idős gyerek. Ismerem a hibáit de sokat változott.

Mozgásfejlesztésre, logopédiára járunk.

2012. máj. 7. 19:55
 1/4 nittababy ***** válasza:
nem szerintem nem vagy köteles elmenni!!
2012. máj. 7. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy köteles. Van egy papír a kezedben, szakemberek adták, fogadja el!

Ha meg máshová mennél mint ahová tartozol Bem

Fogadnak, vagy pedig Fizetni kell!

2012. máj. 7. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább az óvónénit kéne elküldeni melegebb éghajlatra :)

Nem is értem miért nem fogadja el a nevtanból az előző papírt. Ha szóba hozza mégegyszer a dolgot, csak mutasd fel neki a papírt, hogy már megvan.

2012. máj. 7. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 8. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!