Hogyan tudok sikeresen szemcseppet cseppenteni 2.5 évesem szemébe? Ötletek, tippek ügyes anyukák?
hát ha nem hagyja magát, akkor segítséggel, valaki lefogja. nemrég voltunk szemészeten két éves lányommal, lefogtam, a doktornő pedig picit széthuzta az amugy összeszoritott szemecskéjét és belecseppentett. ha pedig egyedül vagy, akkor fektesd hanyatt az ágyon, ülj fölé és a térded rakd a válla fölé, hogy ne tudja kihuzni. én az orrporszit oldom meg igy, kiabál, de inkább itthon nekem, mint a fülészeten mert mondjuk fel kell szurni.
remélem arra válaszoltam ami érdekelt, nem értelmeztem félre a kérdésedet :)
Én úgy csináltam, hogy lefektettem a földre, és úgy ültem a feje fölé, hogy a fejecskéje a két combom között volt. A Karjait betettem a combom alá, így két kezem maradt a műveletre:)
Széthúztam a szemecskéjét, és ment a csepp. Sajna másként nem ment, csak ilyen drasztikus módszerrel:S
első vagyok, és kihangsúlyoztam, hogy ha nem hagyja magát..
létezik ilyen gyermek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!