Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Májusban vannak a bölcsődei...

Májusban vannak a bölcsődei beíratások? Akkor is, ha csak februárban lesz 2 éves?

Figyelt kérdés
Ilyenkor be kell menni, és megmondani, hogy én csak év közben szeretném beadni? És egyszerre több helyre is be lehet íratni?
2012. ápr. 27. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
örülj,ha egy helyre felveszik. Listára irathatod magad, ezt a legtöbben már a gyerek születésekor megteszik.
2012. ápr. 27. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk folyamatosan van a bölcsis beíratás, én pl már tavaly beírattam a lányomat, hogy majd most szept-től tudjon menni. Májusban mondják meg, hogy felvették-e.

De ez talán sok helyen máshogy van, érdemes rákérdezned helyileg.

2012. ápr. 27. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Az enyém januárban lesz 2 éves, és most kell beíratni, a várólistát nálunk már eltörölték.

Év közben itt nincs beszoktatás, tehát van esélyünk rá, hogy elutasítják, mert január még odébb van, gondolom előre veszik, akik már betöltötték a 2 évet, vagy év eleje fele fogják. Na akkor nem tudom mi lesz! Tök jó menj dolgozni, de a gyereket nem lehet hova tenni és éhen halunk a gyesből. (bocs ez nem ide vágott, de már előre félek!)

2012. ápr. 27. 14:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ez az én bajom is. Nincs várólista, év közben meg nincs beszoktatás. Egy helyen mondták azt tavaly, hogy be kell íratni szeptembertől, de elég, ha december végéig beszokik. Na de ez egy hely. És a többi? Adjam méregdrága magánbölcsibe? Nem egyszerű. Itthon meg nem maradhatok, mert a GYes tényleg nem elég semmire. :(
2012. ápr. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!