Megkérdeznétek ezt az anyukától?
A barátnőm,megkért, (ill. fizet is valamit), hogy vigyázzak a gyerekére 3 nap egy héten.
Nos a kicsit babakocsiban hozom viszem, a mi gyerekeink sulijához is ahol sok sok szülővel találkozok.
A babakocsi őrült koszos, ami engem eléggé zavar én elég tiszta vagyok. Letisztítsam szó nélkül, vagy megkérdezzem, hogy szabad e ?
Hát én meg az őszinteség híve vagyok...
én meg szólnék a barátnőnek, hogy takarítsa ki a kocsit.
Jajj köszönöm a válaszokat. Még mindig nem tudom viszont mi lenne a legjobb. Én is az őszinteség híve vagyok, de nem akarom, hogy rosszul essen neki estleg. Lehet, hogy kitisztítom, hátha észre sem veszi.
A teteje is koszos, ott a gyerek nem tudja összekenni. Látni, hogy régi koszok, nem egy valami.
Ajjj.
Köszi
Értem, de ha az ülést összekeni, akkor úgy logikus ha az egészet kimosod, nem csak egy részét.
Vagy esetleg, ha "őszinte" akarsz lenni, mondd hogy ma mosós napod volt, és kimostad egyúttal azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!