Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon szűk a fütyin a luk,...

Nagyon szűk a fütyin a luk, csak műtéti út van, vagy van valami krém, amit lehet használni?

Figyelt kérdés
Most 2 éves, egyáltalán nem lehet felhúzni, nincs letapadva, csak annyira szűk a luk, hogy pl nem is tud spriccelni pisilés közben csak kifolyik belőle a pisi.
2012. ápr. 25. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Vidd el gyermek urológiára. Ott majd megnézik hogy mit lehet tenni.
2012. ápr. 25. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyerekorvos nálunk adott rá krémet, plusz minden fürdéskor húzgáltuk - kb. másfél év volt, mire megjavult.
2012. ápr. 25. 17:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Nálunk nem lehet huzigálni, mert olyan kicsi a luk.

Igen, megyünk majd sebészetre, csak szeretnék előtte informálódni, hogy milyen lehetőségeink vannak, hogy nehogy valami olyanra beszéljenek rá, amit máshogy is meg lehetne oldani.

Ezért kérdezem, hogy volt-e már valakinél ilyen és mi lett belőle.

Kedves Második válaszoló, nálatok is nagyon pici volt a lyuk, vagy le volt tapadva? Milyen krémet kaptatok?

2012. ápr. 25. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Vidd orvoshoz a kisfiút, hogy vizsgálja meg a fütyijét. Ő is csak akkor tud biztosat mondani, ha látja.
2012. ápr. 26. 06:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy nektek ugyanez van: számomra teljesen úgy nézett ki, mint amin nagyon pici a lyuk, de kiderült, hogy le van tapadva. A makkból semmi nem látszott, sőt felül egy kis csőre volt, de épp tudott pisilni. A kórházban azt mondták anno, nem kell huzigálni, majd megműtik és nem is lehetett megmoccantani se. Aztán - jóval később - a gyerekorvos ránk szólt és megmutatta, hogy bizony erőltetni kell - de nagyon sokáig, hónapokig hiába tornáztattuk, nem történt semmi. Aztán itt a GYK-n olvastam, hogy krémet is adnak rá, úgyhogy legközelebb én kértem a dokitól és onnantól kezdett fokozatosan és gyorsabban javulni.
2012. ápr. 26. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt:megműtötték 2 évesen.Én urológushoz vittem,ő mondta,hogy ezt semmilyen kence nem hozza rendben.nem volt letapadva,fitymaszűkülete volt.Én nem vártam tovább,így nem is emlékszik és így szokja meg a kukit:)
2012. ápr. 26. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!