Richter (Siesta) vagy Elefanten? Melyik tartja jobban a lábat?
Próbáld rá. Egyik anyuka erre esküszik, másik arra. Mert minden baba lába más. Nekünk az Elefanten nem jó, mert kisfiamnak magas a rüsztje, nem megy a lábára. A Siesta tökéletes neki.
Ráadod a boltban a lábára és figyeled, melyikben megy otthonosabban, ugyanakkor stabilabban. Ha idegen mondja meg, neki melyik volt jó, az még lehet, hogy neked nem a jobb választás, mert a te kislányod lábának más az igénye.
en neztem a Salus-t mikor otthon voltam, de nekem tul magasnak tunk a bokaja es a kislanyom azt nem venne fel. Masreszt minalunk nyaron gyakori a 40 fok folotti homerseklet ahhoz a salus szandal sem jo, mert tul magas a bokaja.
bar olvastam jokat es rosszakat is a seiestarol mi azt hasznalunk, es a kislanyom jol megy benne nem ludtalpas, es nem all befele a laba, pedig kezdetekben ugy allt, apukajatol orokolte meg a nagyitol apai agaon. ott az egesz csaladnak befele allo bokaja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!