A futóbicikli hány éves gyerekeknek való? Állítható magasságú?
A fiam 2 évesen kapta, azóta rendszeresen használja is (most 3 éves).
A miénk állítható magasságú, gondolom a többi is.
Elég drága, de ha jó pl. használt is, akkor nézz szét vaterán, teszveszen.
no, pont azt akartam írni, mint az első
nálunk is a második szülinapjára kapta, amint leért a lába már ment is vele, szerintem mindegyik állítható magasságú és igen, baromi drágák, de nagyon szeretik a gyerekeink és azt látom, hogy itt a környezetünkben is minden gyerek rajong érte
Lányos is 2 éves szülinapjára kapta, rögtön le is ért a lába. Persze állítható, remélem sokáig tudja használni.
13 ezer volt, nagyjából ennyibe kerül újonnan.
az én lányom 4 éves, de nagyon rossz az egyensúlyérzéke, vagyin inkább fél, hogy elesik még a kitámasztókerekes bicajjal is, ha egy kicsit billeg, akkor fél. Ezért vettünk neki egy használtat, hátha segít, nem tudom, hogy mennyire fogja megszeretni, mert nem tudom vele megértetni, hogy nem tud elesni, mert lent van a lába és fél vele menni.
Bocs, hogy off voltam, de egyébként vaterán és börzéken érdemes körülnézni, mert újonnan, tényleg nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!