Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A futóbicikli hány éves...

A futóbicikli hány éves gyerekeknek való? Állítható magasságú?

Figyelt kérdés
Hol lehet olcsón venni?
2012. ápr. 18. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:

A fiam 2 évesen kapta, azóta rendszeresen használja is (most 3 éves).

A miénk állítható magasságú, gondolom a többi is.

Elég drága, de ha jó pl. használt is, akkor nézz szét vaterán, teszveszen.

2012. ápr. 18. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:

no, pont azt akartam írni, mint az első

nálunk is a második szülinapjára kapta, amint leért a lába már ment is vele, szerintem mindegyik állítható magasságú és igen, baromi drágák, de nagyon szeretik a gyerekeink és azt látom, hogy itt a környezetünkben is minden gyerek rajong érte

2012. ápr. 18. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia,az én lányom is a második szülinapjára kapta,mi a lehető legmagasabbat vettük,ez állítható.Tavaly augusztusban kapta,akkor még nehezen tudta tartani magát és beköszöntött a rossz idő is,viszont most,két és fél évesen már azzal megyünk mindenhova,úgy teper,hogy szaladnom kell sokszor utána,ez lett a kedvenc közlekedési eszköze,sehova nem mehetünk nélküle!
2012. ápr. 18. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:
En most fogok venni a 26 honapos kisfiamnak a hetvegen. Sajnos arban nem segithetek mert mi Angliaban elunk. Itt atszamitva olyan 6ezer forint. Nem tudom otthon mennyi.
2012. ápr. 18. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Lányos is 2 éves szülinapjára kapta, rögtön le is ért a lába. Persze állítható, remélem sokáig tudja használni.

13 ezer volt, nagyjából ennyibe kerül újonnan.

2012. ápr. 18. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
A tanulobicikli.hu-n 10.000. Nekem 2.5 éves a fiam, le sem száll róla. Szerintem mindegyiknek állítható a magassága.
2012. ápr. 18. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
A Vaterán most vettünk 4900 Ft-ért a kisfiunknak. Ez állítható magasságú, fémvázas, csak karcolások vannak rajta.
2012. ápr. 18. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:

az én lányom 4 éves, de nagyon rossz az egyensúlyérzéke, vagyin inkább fél, hogy elesik még a kitámasztókerekes bicajjal is, ha egy kicsit billeg, akkor fél. Ezért vettünk neki egy használtat, hátha segít, nem tudom, hogy mennyire fogja megszeretni, mert nem tudom vele megértetni, hogy nem tud elesni, mert lent van a lába és fél vele menni.

Bocs, hogy off voltam, de egyébként vaterán és börzéken érdemes körülnézni, mert újonnan, tényleg nagyon drága.

2012. ápr. 19. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!