Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kispesti bölcsődékről vélemény...

Kispesti bölcsődékről vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm!

2012. ápr. 16. 09:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
minimum 1 év a várakozási idő
2012. ápr. 18. 21:52
 12/13 anonim válasza:
Az én kislányom a Berzsenyi bölcsibe járt, utána pedig mellette a Zöld Ágacska Oviba. Az óvoda jó volt, arról csak jót tudok mondani, viszont nagyon sok múlik az óvónénin is. Szóval nem csak az óvoda számít! A bölcsi már más tészta. Kislányom két és fél éves volt mikor bekerült, ő szerette. Én nem. Nekem az a meglátásom, hogy csak akkor ha nagyon muszáj. Aki nincs még két és fél éves, azt nehezebben tudják lefoglalni, nem gyurmázik, nem fest úgy mint a többiek stb. tehát adott esetben unatkozik, sírdogál. Láttam. Az én kislányom szerette, mert sokat énekeltek, mondókáztak, bele tudták már őt vonni minden foglalkozásba. Viszont minden betegségen ekkor kezdenek átesni, és bizony a bölcsibe nem szeretik ha köhög a gyerek, vagy folyik az orra, hiába voltam vele otthon egy hétig, szóvá tették, hogy minek vittem be újra. Az ovi teljesen más. Ott valahogy megértőbbek ebben is. Tudják, hogy az ember lánya nem maradhat otthon heteket egy náthával. Sajnos.
2013. jún. 5. 12:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Na milyen azota kinézett ovi,bölcsi??
2014. jan. 14. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!