Mindenképpen meg fogom mutatni az orvosunknak, de ez nem megy ezen a héten.
3,5 éves a kisfiam. Hét elején vettem észre, hogy a lába tele van picike, színtelen, pattanásszerű hólyagokkal. Sehol máshol nincs rajta. Illetve az egyik felkarja belső felén van egy gyermektenyérnyi száraz, érdes folt. Nem viszket neki, és mivel én még nem láttam ilyent, fogalmam sincs mi lehet.
A kisebbik gyermekem beteg, az apjuk pedig nincs itthon. A kicsit nem tudom rábízni senkire, a rendelőbe nem viszem el ilyen állapotban, így sajnos nem tudom elvinni a nagyot sem. Persze ha halaszthatatlan lenne akkor megoldanám valahogy, de én úgy gondolom ez ráér jövő hétig, amikor a kicsit úgyis kell vinnem kontrollra.
2012. ápr. 12. 17:10
3/11 anonim válasza:
Elsőre allergiának tűnik, én elvinném holnap megnézetni.
2012. ápr. 12. 17:22
4/11 A kérdező kommentje:
De ezek ugye nem ételallergia tünetei?
2012. ápr. 12. 17:32
5/11 anonim válasza:
Bármilyen allergiáé lehet, a felkarján leírt ekcémára utal leginkább.
1. vagyok. Nálatok nem lehet olyat, hogy házhoz megy a gyermekorvos szükség esetén?Bármilyen allergia lehet, nem értek hozzá sajnos.
2012. ápr. 12. 18:02
8/11 anonim válasza:
Hasonló volt nekünk is ahogy látom,a dokink sem tudta mitől van.Fürdéskor kicsit pirosas lett ott ahol kiütéses.Soknak van most ilyen,doki azt mondta lehet ilyen meghűlés után,ha azt vírus okozta,lehet homoktól.Kenőcsöt kaptunk rá,mert pár nap után viszketni kezdett(mikor kipukkadtak a pici hólyagok),2 hét múlva múlt el.Én is allergiára gondoltam,doki szerint nem az.Viszont a száraz lehet allergiától.Nekünk ha nem múlt volna irány a bőrgyógyász.
2012. ápr. 12. 18:39
9/11 anonim válasza:
Nekünk pont így jött ki a tejallergia.Ikreim lábszára tele volt pattanásszerű pöttyökkel,már fél éve diétázunk tejfehérje allergia miatt.A száraz folt is arra utal,nekünk az nem volt,de a gasztrón kérdezték volt e nekik.
2012. ápr. 12. 18:44
10/11 A kérdező kommentje:
Jövő héten megmutatom a dokinéninek. Ilyen miatt nem szeretném kihívni, mert nem a körzeti orvoshoz járunk, a választott pedig elég messze lakik tőlünk. Inkább én elviszem.
Remélem nem lesz igazatok, és nem allergia miatt, vagyis nem ételallergia miatt van. Betegség miatt előfordulhat simán, decembertől március közepéig szinte egyfolytában beteg volt: arcüreggyulladás, torokgyulladás, sima nátha, megint arcüreg és egyéb nyalánkságok. 3-4 nap ovi után 2 hét itthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!