A Calcimusk-ot beletehetem a kakaóba is? Abban is hatni fog?
Tejben nem jó, mert kicsapódik a hatóanyag. Amúgy sem szerencsés torokfájás idején a tejtermék, mert a laktóz kedvez a baciknak.
Sajnos én is kínlódtam a fiammal, mert a teát nem issza meg, vízben kiérzi, nem issza meg. Végül én mézbe teszem, azzal megeszi, és még jó is a torkának. Egy időben csináltam azt is, hogy a banánt nyomkodtam össze, és azzal kevertem össze, de valahogy arra is rájött, mert már nem eszi meg.
Egyébként meg lehet inni folyadékban, ha édes teába teszed, meg sem érzi. A lányom simán megissza úgy, csak a fiammal kell trükközni. Magában nem nagyon fogják meginni, mert nincs jó íze.
Igen,én is megkóstoltam,tényleg nincs jó íze!
Nagyon ügyesek ezek a gyerkőcök hogy így kiérzik ,bármibe is keverjük :)
Kislányom szereti a mézes teát,akkor ebbe fogom belekeverni!
Volt egy megérzésem hogy a kakaó nem a legtökéletesebb erre a feladatra :) De ez nálunk reggel-este elhagyhatatlan!
Köszi a segítséget!
Szerintem is tea, de mézet 2 éves kor alatt ne adjál azért neki. habár kálcium sima torokfájásra én nem adnék.
A doki ezt orr eldugulás, fül eldugulásra adja, és a kálcium túladagolható, lerakódik a felesleges a vesében és szép lassan (évek alatt) ez nem ürül és követ okozhat. Szóval csak ha nagyon nem kap levegöt szokta az orvos is ajánlani vagy alergiára.
Ja és forróba se tedd bele, habár nem tudom a kálcium hogy reagál rá, de a legtöbb vitamin, ásványi anyag elveszti hatását egy x hö felett.
Sima torokfajasra semmi ertelme adni. A nyalkahartya duzzanatot lohasztja le, de a fajasra nem hat.
Es mezet miert ne adhatna 2 evesnek? Egy eves kor felett mehet.
Mézet 2 éves kor alatt hökezeletlenül nem szabad adni. azt hsizem 70 fokon elpusztulnak a baktériumok benne, így lobogó teába bele lehet tenni.
Ezek a baktériumok mérget termelnek ami fulladást okoznak. ez a mérege egy kisbaba számára nagyon erös, simán fulladás vagy nehézlégzés léphet fel, nagyobb gyerek felnött részére ez már elenyészö így semmit nem okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!