Ortopédiai szempontból jó gyerekcipőt hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Az ortopéd orvos azt ajánlotta, hogy a 4 évesemnek olyan cipőt vegyek, aminek VAN igazi talpa, kérge, sarka, mert az a legfontosabb, hogy a cipő igazán tartsa a gyerkőc lábát. Márkát nem mondott. Ti tudnátok ajánlani?2012. ápr. 12. 10:48
1/11 anonim válasza:
Nekünk a gyógytornász a Salus-t ajánlotta. [link] Náluk tudsz érdeklődni, de a neten meg is nézheted, általában milyen jellegű cipőik vannak. A lányaim szeretik, ráadásul az egyiküknek befelé dőlő bokája volt, ezért kellett ezt használnunk, maradtunk ennél a márkánál.
2/11 anonim válasza:
Mi is Salust vettünk és nem bántuk meg a következő is ilyen lesz!
Van még a Szamos kölyök cipő,Maus amiről még hallottam hogy jók!
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, megnézem a Salust. Közben egy másik oldalon a Supyról olvastam, arról esetleg tudtok valamit?
2012. ápr. 13. 08:52
4/11 anonim válasza:
Ezt találtam neked,olvasd el:
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a Supy nem azonos a Supi+-al. És még ezer márka van. :( DE a Salust fogom elsőként megnézni.
2012. ápr. 14. 14:13
6/11 A kérdező kommentje:
Még azt nem tudom, hogy tornacipő vagy edzőcipő létezik-e ilyen egészséges verzióban? Az ortopéd cipőt vagy akár Salust hordó gyerkőcök miben tornáznak vagy edzenek?
Köszönöm
2012. ápr. 14. 14:20
7/11 anonim válasza:
Tudod ez jó kérdés de én még nem láttam edzőcipőt szupináltban de az még nem azt jelent hogy nincs olyan fazonú! Én küldtem a linket.Engem is ez a kiírás bizonytalanított el,de ez még nem azt jelenti hogy hogy egyik rosszabb a másiknál,lehet csak leakarja egymást járatni a két gyártó ki tudja.Ezt csak egy ortopéd orvos tudná megmondani biztonsággal! A salus jó választás!
8/11 A kérdező kommentje:
Ma utána jártam egy gyógyászati boltban a supy=supi ? kérdésnek, és valaha egy cég voltak, de a Supy kivált és most biztos fújnak egymásra. Azt hiszem inkább salus lesz a vége, mert annál mintha nagyobb lenne a választék.
Köszönöm a segítséget
2012. ápr. 16. 22:31
9/11 anonim válasza:
Akkor jól éreztem én hogy egymás lejáratásáról van szó! Sajnos ilyen is van,és mi is csak a tapasztalatainkban bízhatunk!
10/11 anonim válasza:
Mi a salus mellett normál edzőcipőt vettünk, szerintem bármelyik normálisabb márka jó. Az oviban végig salus szandált viselnek, az udvarra is salus bőrcipőt. Edzőcipőt viszonylag ritkán hordanak,legfeljebb akkor, mikor a bőrcipő már meleg, a szandál pedig kevés. de lehet kapni félig nyitottat is, az jó az átmenetiben is. tornára pedig vacak kínai textil cipőt vettem, azt az egy órát kibírják valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!