Szégyellős, gátlásos gyerekek anyukái! Elfogadjátok, hogy gyermeketek visszahúzódó típus, vagy megpróbáltok tenni ellene valamit?
A nevelési tanácsadóban azért vannak fifikák, és lehet első alkalommal nem fog beszélni, de lehet a negyediken már igen, és akkor már majd elindul vmi....:-)
Sok sikert!
első vagyok. Sztem nem növi ki, főképp, hogy írod, hogy Te is ilyen voltál, tehát a Te mintádat követi majd, illetve már most.
Én elfogadnám őt, DE elvinném a nevelési tanácsadóba, ott játékosan meg fogják sztem próbálni oldani ezt a "görcsöt", nem lesz megbélyegezve, és nem is fogják vele közölni, hogy Te most kislányom ilyen vagy olyan vagy ez miatt. Pláne, hogy nem is tudja hová mentek, mondd neki, hogy elmentek beszélgetni egy nénivel, bácsival, és kész. Ha neked ez így rányomja az életedre a bélyegét, akkor esetleg 1 próbát megér, nem? Hátha mondanak vmi jót...Ha nem szimpik, akkor nem mentek többet, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!