Nappali alváshoz mikor próbáltátok meg először levenni a pelust?
Figyelt kérdés
2.5 éves kisfiam pár napja megbízhatóan bilibe pisil, kakil. Mindig szól, nagyon lelkes. Miből tudom, hogy megpróbálhatom nappali alváshoz levenni a pelust?2012. ápr. 10. 12:42
1/3 anonim válasza:
Szia.
Szerintem ebből már tudnod kéne...:)Én is ugyan ilyen idősen vettem le a lányomról.Raktam alá gumilepedőt,ha mégis,de nem lett mégis.Esküszöm nem hazudok miért tenném soha sem pisilt vagy kakilt be.Ő is ilyen kis lelkes volt.Imádta,ha körberajongtam,hogy milyen ügyes.:)
2/3 anonim válasza:
Én akkor vettem le róla, amikor kb. már egy hete minden alvás után száraz volt a pelus.
3/3 anonim válasza:
Én gyerekem szólt, hogy nem kell már rá pelus. Ezt persze megelőzte az, hogy időnként megkérdeztem, nincs-e kedve pelus nélkül aludni klassz kis csinos bugyiban. Persze alvás előtt mindig szigorúan pisilni kell menni.
A nappali szobatisztaság és a nappali alvós tisztaság között kb egy hónap telt el, ezután az éjjeli tisztaság is még kb 1-2 hónap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!