Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan dolgozzuk fel a kúp...

Hogyan dolgozzuk fel a kúp beadási drámát?

Figyelt kérdés
5 nap kaki várás után (volt narancslé, szilvalekvár, székletlágyító szirup stb) be adtam a glicerines kúpot a 2 és fél éves lányomnak. Egyszer régebben már adtam ami nem tetszett neki ezért tiszta pánikba volt hogy ő nem akarja, de mondtam hogy sajnos muszáj és már minden mást megpróbáltunk ezért kell, hogy gyorsan benyomom és mindjárt jön végre a kaka és túl leszünk rajta. De sajnos minden erejével ellen állt, hiába mondtam bármit , mutattam érdekes dolgokat, nyugtatgattam stb végül kiborultam és kiabáltam, aztán gyorsan lefogtam és benyomtam neki. Mindketten sírtunk a végére. A kakai kijött, megöleltük egymást és most úgy csinál mintha mi sem történt volna de én teljesen kivagyok hogy milyen rossz anya vagyok és miért nem tudtam valahogy máshogy megoldani...bárcsak tudnám ő mit gondol
2012. ápr. 9. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:
rég elfelejtette
2012. ápr. 9. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:

a lényeg hogy kint van. Nem verted meg, nem bántottad, SEGÍTETTÉL rajta.

És ettől hol van még a kamaszkor...:)

2012. ápr. 9. 15:11
 3/10 A kérdező kommentje:
De kiabáltam és kiborultam :(
2012. ápr. 9. 15:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha ettől te rossz anya vagy, akkor mi lesz még később.

Akkor én boszorkány vagyok, hiszen nem egyszer kapott már a popsijára, kezére, sőt egyszer a száját is megérintettem, mikor szembeköpte velem az ételt.

Segítettél rajta és kész, ő már rég túl van azon, hogy rákiabáltál.

2012. ápr. 9. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
elhiszem,hogy rosszul esett nekem is igy esne,de tényleg ő már elfelejtette,főleg ha azonall volt is eredmény.a fiam már tudja hogy ilyenkor már jön a kaki és sokkal jobb lesz neki,ő ezzel vígasztalódik.nem csináltál semmi különöset.ideges voltál én is az lettem volna.nem vagy rossz anya nyugi.
2012. ápr. 9. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
2,5 éves, és most kiabáltál vele életében először? El sem hiszem. Minta anya vagy, ne aggódj.
2012. ápr. 9. 16:41
 7/10 A kérdező kommentje:

Dehogy most kiabáltam vele először... de az más ha rosszaságért akadok ki :(

Köszi a válaszokat, jól esett kiírnom magamból hirtelen

2012. ápr. 9. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
3,5 éves kisfiamnak tegnap és tegnapelőtt is 40 fokos láza volt. Ezt neki csak a kúp húzza le. Amikor adtam rá a pizsit mondtam neki hogy feküdjön le hadd nézzem meg a popsiját. Ekkot gyors beadtam a kúpot. Fél percig sírt megpuszilgattam, ölelgettem, elmondtam hogy muszáj volt.általában mindent elmondok neki mikor mit miért teszek. Na a kúp beadás ritka kivétel. Pont azért mert befeszülne ellenkezne nem szólok előre. Pár perc után el is felejtette.
2012. ápr. 9. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Legyél Vele mindig nagyon türelmes. Ha máskor is kell kúpot kapnia, mondd el neki, hogy ha nem tud kakilni, fájni fog a pocija, ezért kell a kúp.
2012. ápr. 10. 07:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Nem vagy ettől rossz anya! Ideges voltál. Most beszélj a gyerkőccel, magyarázd el neki, hogy anya is ideges volt, amiért bocsánatot kérsz, magyarázd el neki, hogy tudod, ez mennyire kellemetlen, de segít, hogy kakilni tudjon, az nagyon jó érzés, ha megkönnyebbül. Szeretgesd, babusgasd sokat. Nem lesz semmi gond!
2012. ápr. 10. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!