Mitől fájhat a 3 éves kislányom combja?
Kedves 2.!
Mi köze a kakaónak a lábfájáshoz? Nálunk a kisebbik lábfájós nagyon, de a doki még sosem mondta, hogy emeljem a tej adagját.
Nekem és édesanyámnak izületi problémák okozták a lábfájást, még a mandulánk is ki lett véve. Utána jobb lett a helyzet. Nem rémisztgetni akarlak, csakhát vannak ilyen esetek is.
Láza nincs amúgy?
Hát nekünk a doki azt mondta, hogy a kalcium erősíti a csontokat. Nekünk bejött! Gondoltam ártani, nem árt, ha 1 helyett 2 pohár kakaót iszik meg a gyerek. És mivel a lábfájás elmúlt, hogy a kakaótól-e, azt nem tudom, én balga állat, gondoltam csak nem hal bele más gyereke sem, és esetleg segíthetek vele. De köszönöm, hogy jöttél, és megerősítettél abban, hogy én vagyok a hülye! Őszinte hálám!
Ezért van elegem a gyk-ból, mert mindig jön valaki, aki mindent jobban tud. Kedves 3. nézz utána kérlek, hogy a csontok növekedéséhez mi kell (megsúgom:kalcium), és most kapaszkodj meg... mi található a tejben (plusz a nesquik kakaóban is), ebben is segítek: kalcium. Innen már össze tudod rakni?
Mehet a lepontozás! :) :)
Köszönöm a válaszokat! Kérlek ne veszekedjetek! Valóban én is a kálciumhiányra gondoltam, ezért jó lenne a kakaó is, még ha egy kicsit banálisan is hangzik így előszörre, dehát néha az egyszerű dolgok a nagyszerűek : )
Voltunk d.u. orvosnál és ő meg valami csonthártya vagy ízületi valamilyen gyulladásra gyanakszik, bár ez elég ritka szerinte, de nem zárja ki, nem akarja elbagatellizálni a dolgot. A kálciumot mondta ő is, de Cataflamot is felírt, hogy ha esetleg valahol gyullaás van, akkor azt enyhítse. Most várunk, ha nem múlik, ortopédiára kell mennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!