Megéri beiratni fél napra a fiamat óvodába?
Nem értem, egy gyereket vagy felvesznek az oviba vagy nem, olyan nincs, hogy felveszik, de csak fél napra. Ezt tanácsolhatják, de nem kötelezhetnek rá téged/titeket.
Nálatok ez hogy van, hogyhogy csak fél napra veszik fel?
Délelőtt vannak a programok, közös reggeli, játék, közös foglalkozás az óvónénikkel, udvarra mennek, utána közös ebéd, szóval szerintem megéri a félnap is.
Délután már sok minden nem történik.
Persze,hogy megéri.Nagyon érdekes programok vannak délelőtt a kicsiknek.Nekem a három nagyobb gyerekem is fél napos volt.A kicsit is így adom most be.
4 gyerkőc anyukája
Megéri jóhogy, rengeteget fog okosodni, nyílni a világ, az emberek felé, fontos neki a szocializálódás stb. stb.
Vigyed nyugodtan, még ha eleinte nehézkes is, mert a beszokás az szokott lenni, de hosszútávon hidd el megéri, nem utolsó sorban a te idegeidnek is jól jöhet, hogy ha csak néhány kicsi órát egy gyerekkel leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!