Nem iratod be idén 3 évesedet oviba?
Figyelt kérdés
Van olyan anyuka,akinek idén szept.-ig be fogja tölteni a 3 évet a gyerkőc,de nem fogja oviba iratni? Miért?2012. ápr. 1. 15:49
1/10 anonim válasza:
mert gyagya!3 évesen már kell a közösség a kisgyereknek akkor is ha az anyuka otthon van úgyis a kistesóval.
2/10 anonim válasza:
Októberi és nem iratom be. Pedagógus vagyok, nem gyagya!
4/10 anonim válasza:
nekem novemberi a kisfiam,jelenleg bölcsis,de nem fogom átvinni az oviba,csak jövőre.kicsi még,nem szeret a gyerekekkel játszani.a nagy ovisok megennék szőröstül-bőröstül.
5/10 anonim válasza:
óVásból, féltésből, erősödésből. Kistesóval vagyunk otthon. Nem akarok betegségeket, sírást, könnyeket. Picit erősödik (amúgy koraszülött is volt.), aztán mehet. Nem azért tartom otthon, mert nem bírok elszakadni tőle. Heti 3-4szer jár közösségbe, nincs kiszakítva, elszigetelve.
6/10 A kérdező kommentje:
Én se szeretném még beiratni, olyan pici még, akkor jól teszem,ha nem? De most kötelező vagy nem?
2012. ápr. 3. 12:19
7/10 anonim válasza:
Ma voltam nyílt napon, ott azt mondták, nem kötelező. de sajnos mindenhol más a gyakorlat!
8/10 anonim válasza:
A tévében úgy mondta szakértő, hogy az óvodák/szülők haladékot kapnak 2014-ig a törvény betartására/betartatására.
9/10 anonim válasza:
És szerinted ezt kell valakinek jeleznünk? Hivatal, jegyző stb?
10/10 A kérdező kommentje:
Most már én is biztosan tudom,hogy még nem kötelező az ovi 3 évesen. Óvoda beiratási szabályzaton volt,hogy 5 évtől kötelező.
2012. ápr. 5. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!