Augmentint duo utan skarlatszeru pottyos lett a fiam? Mit csinaljak hivjam az ugyeletet vagy varhatok hetfoig?
Ne add neki, viszont én nem várnék hétfőig, mert másik antibiotikum viszont kellene helyette vélhetően.
Ilyenkor más összetételűre cserélnek általában, és be kell vezetni a számítógépbe, hogy milyen hatóanyagra jöttek a pöttyök, soha többet ilyet nem kaphat.
Legalábbis nálunk másfajta gyógyszernél így volt (nem antibiotikum)
Ha abbahagyod, akkor nem. Súlyosbodhat azt arra értem, hogy akár légzési nehézségek, stb is kialakulhattak volna. Ez persze egyáltalán nem biztos, de az allergia veszélyes dolog.
Nekem ugyanez volt pár napja egy antibiotikumra, nekem az orvos azt mondta, azonnal hagyjam abba, amíg nem lesz rosszabb. Abbahagytam, és nem lett bajom. Nektek viszont fog kelleni helyette egy másik gyógyszer, ha csak ilyen kevés ideig szedte. Ne aggódj, ha nem adod neki, nem lesz baj!
Allergiás lett rá. Mi a kanalas Augmentinnel jártunk így.
Calcimusc + Fenistil csepp, ha van otthon. Nekünk ezeket mondta a doki.
Az Augmentin duo nagyon erős antibiotikum, ki az a marha, aki ilyet írt egy kisgyereknek és miért?????
Keress egy másik dokit és szólj neki a tünetekről, valamint kérj gyereknek való antibiotikumot, ha már szükség van ab kúrára.
de okos ez az utolsó válaszoló!
Nyilván vagy nincs gyereked, vagy még nem kapott antibiotikumot.
Az Audmentin Duo létezik gyerekeknek is, szirup formában és van olyan betegség, amikor ez az erősebb gyógyszer kell.
Kérdező hogy vagytok?
Nálunk is volt ilyen mellékhatás, abbahagytuk a gyógyszert, kapott másikat a gyerkőc, és az orvos beírta a kartonjára, hogy nem kaphat xy gyógyszert.
Kiütésen kívül nálunk még a szája is sebes lett a gyógyszertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!