Van olyan lányos sportolási lehetőség Óbudán és környékén, ami nem kerül egy vagyonba?
Szeretném az 5 éves lányimat beíratni valahova, de minden amit találok 6-7 ezer forintnál kezdődik / gyerek. És akkor ez még csak 4 alakalom havonta. Ez nagyon sok nekem.
Járunk játszótérre, bicajozni stb, de ha találnánk valami megfizethető sportot, szívesen járatnám a gyerekeket. Ne azt írjátok, hogy ennyi idősen fölösleges,mert szerintem nem az :)
Néztem az úszást, de az is 13 ezer forint és ebben már benne van a testvérkedvezmény...
Én sem ingyen gondoltam, de 40 perces ugra-bugra egy mini teremben heti 1x, nem ér 6-7 ezer forintot.
De ezek szerint jól sejtem, hogy a sportolás ma már a luxus kategória, hiába népszerűsítik mindenhol...
nem luxis, de alkalmanként egy-két ezrest még a kutzyasuli iselkér (már bocs a hasonlatért)
Ha egyesületbe megy akkor ott a tagsági díj. Ha csak befiozeted valami tanfolvamra, akkor annak is ott a költsége. ha alkalmanként számolod,akkor nem sok, a bébiszitter is elkér egy ezrest órénként
Utolsó válaszoló: Hol lehet nyáron ingyen úszni? És most nem a Balatonra vagy strandra gondolok :)
Én csupa olyan úszótanfolyamot találtam, ami vagy heti 5x 8500ft, vagy tábor, ami meg heti 25 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!