Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az "Abigél" mennyire való...

Az "Abigél" mennyire való másodikos kisgyerekeknek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Az Abigél tartalmilag felnőtteknek való. Nem tudom kötelező-e valamelyik korosztálynak most.

Ha megnézi a lényegét szerintem érteni még nem fogja.

De leköthetik a részletek.

2012. márc. 31. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem való neki. Az inkább kamaszoknak vagy felnőtteknek.
2012. márc. 31. 09:28
 3/8 A kérdező kommentje:
A lányom másodikos, azt nézi és nagyon tetszik neki. Mivel az elején igen erősen jelen van a kiközösítés és vele épp ilyen történik, azon gondolkodtam, talán az osztálya is megnézhetné.
2012. márc. 31. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Pedagógusként mondom, hogy nem neki való. Az osztálynak meg biztos nem! Fekete-fehér, nem értenék meg még azt, hogy miért is akarod, hogy megnézzék. Ezt a konfliktust máshogy kell elintéznetek. Ez még nem nekik való!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 31. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Színes film az Abigél.

De én sem nézetném meg másodikosokkal. Ők még nem értik, hogy volt ilyen időszak is, mint a filmben (háború, szigorú nevelőintézetek stb.).

Én 18 évesen olvastam először, és akkor már untam, mivel a főszereplők 14 évesek, én ezt a kort tartom ideálisnak az Abigélhez.

2012. márc. 31. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is láttam ennyi idős koromban filmben, és tetszett is, de úgy igazán felnőttként, kamaszként értettem meg, hogy miről szól. Egy másodikos gyerek még nem ismeri azt a történelmi kort, amiben a cselekmény zajlik, és egyáltalán, magát a történetet sem érti teljes egészében, legfeljebb kiragadott jeleneteket. Mondom, tisztán emlékszem rá, hogy tetszett a film, de nem állt össze nekem egy egésszé.
2012. márc. 31. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocs, tényleg nem fekete-fehér, csak sötét színvilágú, barnás.
2012. ápr. 1. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:

De tisztelt kérdezö ! At Abigélben azért közösistik ki Ginát mert elárulja az osztálytársait Torma Gedeon igazgatónál és Ginával együtt négyen bentetést kapnak. Névszerint

Szabó Anikó

Muria

Kiss Mária

Azért közösitették ki mert ugye nemtudta tartani a száját és + büntetést is kaptak négyen ezért ezek a lányok 2 hétig nem mehetnek sátállni a városba ami uygebár a matulában nagy szó volt mert csak együt csoportossan mehetnek ki diakonissza kiséreletel és karácsonykor és év végén mehetnek haza na persze hogy kiközösitették és állandóan szivaták ezért !

2012. ápr. 4. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!