Kerékpár gyerekülést szeretnék venni, de milyet?
Kerestem egy hasonlót, mint nekünk van. Kb hasonló árban vettük. A márkája lehet nem egyezik, de pont ilyen a mienk is.
fontos volt nekünk, hogy hátul ilyen szellős legyen, mert rengeteget megyünk biciklivel. Ezek a hézagok hátul nagyon jók. Magas a háttámla, ez is fontos. Állítható a lábtartó magassága, ez is fontos volt nekünk, mert még kicsi volt amikor megkapta, és a lába így biztonsággal rögzíthető.
Szia!
Azt kell eldöntened, hogy olyat akarsz, ami dönthető, vagy ami nem dönthető. nekem a testvérem javasolta, hogy mindenképp dönthetőt vegyek. Ők nem olyat vettek, és nagyon megbánták. A kisfiúk állandóan elalszik benne, és lebiccen a feje...
Csomagtartótok van-e, vagy adaptereset szeretnél(több adaptert is lehet hozzá venni, és így nagyon egyszerű az egyik bringáról a másikra átrakni).
Ha ezeket eldöntötted, már csak a pénztárca szab határt. Meg persze, hogy melyik tetszik.
Mi ilyet vettünk:
Nem olcsó, de mi nagyon sokat bringázunk, és jó lenne, ha nem kellene évente újat venni.
Nagyon szeretjük. Egyébként a hamax a legjobb a piacon(szerintem)-nagy a választék, jó minőségűek.
A bukósisakot ne felejtsétek el!!! sokszor hallani"én úgysem esek el soha" ,"csak a boltig megyek vele" A férjem mentőorvos, vitt már kórházba néhány kisgyereket, akin nem volt sisak...
Ne adj isten, csak egyszer történjen meg a baj-és nem is a bringás hibájából, annyi őrült van az utakon, aki észre sem veszi, hogy gyerek van mögötted....
Remélem tudtam segíteni.
Nekünk ilyen van és bevált!
Mid a 11 hónapos kislánynál, mint a 4,5 évesnél. Utolsót reggelente az oviba viszem vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!