Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adott valaki hosszabb távon...

Adott valaki hosszabb távon Aerius szirupot gyermekének?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3,5 éves és sokszor van felső léguti nyavajája meg orrfolyása ,nos a dokinő fül-orr-gégész felirta az Aerius szirupot és azt mondta akár hónapokig is lehet szedni!!

Igaz ez?

Mikor lett látható javulás ?

Azt hallottam hogy szteroidot tartalmaz!Vélemények és tapasztalatok!!

Hosszabb távon nem lesz baja a kisfiamnak?Leirnátok?!!

2012. márc. 28. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:

A kisfiam allergiára kapta, 9 hónapig szedte (utána kiderült, hogy mégsem allergiás, hanem asztmás - úgyhogy ennyit erről:(

Semmi baja nem volt tőle,orrfolyásos időszakokban nagyon sokat segített. Most is van itthon, ha náthás, adom neki reggel-este, és gyakorlatilag minimális tünetekkel 3 nap alatt átvészeli. Nincs negatív tapasztalatom vele kapcsolatban.

2012. márc. 29. 05:40
 2/4 anonim ***** válasza:
nekünk is azt mondta a gyerekorvos(fül/orr gégész)hogy egészen tavaszig szedje minden este.úgyhogy a 3éves fiam már december óta kapja,semmi mellékhatást nem látok rajta
2012. márc. 29. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,sokat segítettetek!
2012. márc. 29. 21:48
 4/4 Mackó3 válasza:
Kisfiam 3 éves kora óta szedi minden nap...már 7éves,rémisztö az állandó gyógyszerezés,viszont az allergiája miatt szükséges.Még nem vettem észre semilyen mellékhatást rajta,és tudtommal nem tartalmaz szteroidot sem kortikoszteroidot.Remélem segítettem.
2012. jún. 6. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!