5 éves fiam szája sarka be repedt. Mitől lehet ez, és mivel kenhetem neki?
Figyelt kérdés
Amikor kinyitja a száját akkor fáj neki.2012. márc. 28. 09:20
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen csak kifújta a szél (összegyűlt ott a nyál és ezért), ha van popsikrém otthon akkor az csodákra képes.
2/6 anonim válasza:
Nem fúj mostanság felétek a szél sokat? Pl attól is lehet, s kiszáradt a szája sarka, ezáltal ki is repedt. Neogranormon kenőcs nagyon jó rá, egy-két alkalom után már nem is fáj. Esetleg a méz is jó lehet.. Én ezt a kenőcsöt használom ilyen problémákra a gyerekeimnél is.
3/6 anonim válasza:
Én viszont vitaminhiányra, azon belül is vashiányra gondolnék elsősorban.
Nekem is sokszor volt gyerekkoromban.
4/6 anonim válasza:
Foreveres Aloe Lips-szel kend, azonnal gyógyítja. Értsd úgy, hogy órákon belül hatalmas változást fogsz tapasztalni.
Megfázás után az orrfújástól kisebesedett orr környékén is csodát művel.
5/6 anonim válasza:
Labello.Én ezt használom 3 éves fiamnál.Mielőtt kimegyünk bekenem,eléggé szeles az időjárás,meg nyalogatja mindig.
6/6 anonim válasza:
Adj neki valami probiotikumot, mert a berepedezett szájszél arra is utalhat, hogy az immunrendszere kezd gyengülni.
Kenni a gyógyszertári Primus ajakírrel kend, a sima natúr változattal, ne a kamillással, mert az sajnos többet árt, mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!