Bölcsibe megy a kislányom jönnek családlátogatásra. Mit illik kinálni vagy ilyesmi? Hogy zajlik ez az egész?
Hozzánk ebédidőben jött el a 2 gondozónő, mind a ketten eljöttek, amikor a bölcsiben alszanak a gyerekek. Pár nappal előtte egyeztettük le a vezetőnővel, hogy melyik napon fognak eljönni.
Mivel ilyenkor eléggé ki van számolva az idejük (vissza kell érniük ébredésre), nálunk kb. 15-20 percnél többet nem voltak. Azért jönnek, hogy a gyerekekkel ismerkedjenek, rájuk voltak kíváncsiak, hogyan viselkednek itthon, hol alszanak, mikkel játszanak stb.
Én vízzel, üdítővel kínáltam csak meg őket, de nem hiszem, hogy igényeltek volna egyebet.
1. voltam.
Nekünk is elhozták a bölcsis jelet színes kartonból kivágva.
Illetve a beszoktatás előtt mi is elmehettünk a bölcsibe egy kicsit ismerkedni. Bementünk a leendő csoportjába, és kb. 1 órát játszhatott, ismerkedhetett a többi gyerekkel (év közben kezdtük a bölcsit, nem szeptemberben).
Nálunk úgy volt, hogy a gyerek szokásait: pl. mikor kel, eszik, alszik, miket eszik/iszik, mit szeret/nem szeret csinálni, játszani, miket tud/ismer már... stb. részletesen le kellett írnom az üzenő füzetbe. Persze azért szóban is kérdezgettek sokmindent.
hozzánk délben jöttek,amikor már aludtak a bölcsisek,és a fiam is aludt.külön kérték,hogy ne térjek el a napirendtől,fektessem le.
így csak benéztek a szobájába,hogy hogy néz ki
üdítővel,kávéval kínáltam őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!