Tudtok ajánlani valami étvágy növelőt 5 éves fiúnak?
Szia!
Az én kisfiam 5,5 éves 107 cm és 16 kiló :-) .
MI már megjártunk gasztroenterológiátmkórházi kivizsgálásokat,mindent.
A védőnőnél tett látogatások mindig aggodalommal töltöttek el,mert a percentill értékek siralmasak voltak.
Nálunk semmi magyarázata soványságra,illetve rendkívűl mozgékony ,figyelemzavros gyermek és nem nagyon érdekli az evés .
Ne legyen küzdelem az evés nálatok sem!
Én már rég azt csinálom,hogy lehetőséget biztosítok neki az étkezésre,esetleg én magam teszem a szájába ha közben másra figyel,de nem erőltetem.
Biztosan kivizsgálnak majd benneteket is,de ha nem találnak semmit add fel az aggódást teljesen emiatt,fogadd el így a gyermekedet.
Nekem éppen a héten mondták a kislányomra a védőnőnél,hogy sajnos elértűk azt a percentillt amit a bátyus is produkál(nagyon sovány a kislányom is 1,5 évesen 77 cm és nincsen 9 kiló ).
Én meg odavetettem,hogy mégis mit várunk,ők ilyenek,nevettek is rajtam ,hogy végre nem tudnak bennem aggodalmat kelteni,hanem én nyugtatom meg a védőnőt és a gyerekorvost .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!