Bebish pelus vélemény? Használt valaki? Babapatika ujságban olvastam róla.
Szió,
mióta megszületett LILI, 5 hónapja :) a bebish használjuk, de csak nappalra vált be. Teljesen rendben van,
normál minőség, és ha jól megtanulod feladni a babára, akkor minden rendben lesz vele.
Éjjelre a pine pelenkát vesszük, mert több nedvességet szív fel.
Árban így jól kilehet hozni, én meg vagyok elégedve vele,
főleg, hogy 3dbnál ingyen kihozzák másnapra a csomagot.
Kérhetsz mintát is, ingyen küldenek, és akkor ki tudod próbálni.,
Egy anyuka csinált vidit a bebishről:
Én fontosabbnak tartom azt egy pelenkánál, hogy ne szorítsa a gyereket, ebből adódóan ne legyen rugalmas a dereka (viszont rögzítése ugyanúgy megbízható...)
A rugalmatlan derék azt eredményezi, hogy Te szorítod meg magadnak annyira, amennyire kell, és nem lesz a gyerek bezárva, a kis keringése szorítva...
Jó ár, jó minőség..nekem és a barátnőimnek is abszolút bevált.
Mi is Bebish pelust használunk nappalra, meg vagyok vele elégedve. Nekem nem tűnik rugalmatlannak, persze aki a rugalmas derekú pelushoz van szokva, annak először szokatlan lehet a bebish. De pár nap és gyorsan bele lehet tanulni, hogyan kell jól ráadni a babára, hogy tartson is és a baba derekát se szorítsa el.
Szóval nekünk bevált, jó az ár-érték aránya, bírja a baba bőre is a pelust.
Szió,
tegnap rendelt a hugom is bebisht, mára várjuk a csomagot:)
Van rá most egy halom kupon, amiket be lehet váltani,
és mi is 6csomagos szettet kértünk, amire küldenek 6 csomag PINE nedves babatörlőt ajándékba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!