Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS. Középfülgyulladástól...

SOS. Középfülgyulladástól alszik a gyerek?

Figyelt kérdés

4,5 éves.Influenzából gyógyulunk.

Háziorvos és fülész is látta ma, csak ezt találták.

De egész nap alszik,hője37,8 volt a max eddig.

Aludhat emiatt?

2012. márc. 19. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
37,8 az hőemelkedés, valami baja csak van.. hagyd aludni, hadd dolgozzon az immunrendszere, 38 alatt nem kell csillapítani lázat. Itasd sokat, ha látta orvos, csak mondták volna, ha nagy a baj.
2012. márc. 19. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért alszik sokat, mert beteg. A természet ilyenkor gyógyítja, ezért a sok alvás. Nagyon jót tesz, így gyorsabban kilábal belőle.
2012. márc. 19. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Elhiheted nekem,hogy a középfülgyulladástól nem alszik,hanem ordít a gyerek(2 fiam van).A hőemelkedés miatt lehet bágyadt,aluszékony,illetve a betegség is megviselte,az biztos.Mielőbbi jobbulást.12hkm
2012. márc. 19. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 gyermekem van.Idősebb tavaly kezdte az ovit.Állandóan középfülgyulladása van, de sosem ordít,ha fáj a füle..Nálunk 2 hete volt influenzás, és amikor a vége felé jártunk bizony ő is egész nap aludt.Engem is meglepett.Kb. 2 és fél hét kellett, mire jobban lett.
2012. márc. 20. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó szerencsés vagy...persze az ordítást úgy értettem,hogy fájdalmasan sír.Mondjuk a Cataflam csepp csodára képes(azt szokta a fül-orr-gégészünk felírni).10 perc alatt hat,és pár nap alatt teljesen rendbe hozza.Sokszor ugyan nem kellett-remélem ez így is marad-de amikor igen,jó szolgálatot tett.
2012. márc. 20. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!