Gyerektartás összege, tapasztalat, vélemény kellene?
Az én lányom 2 éves múlt és januárig 10.000. Ft-ot kaptam, azóta megemelte kérésemre 15 ezerre, de hozzátette, hogy " -Olyan sokra???"
Én mondjuk nem vagyok már egyedül, de ha egyedül lennék, akkor biztosan kérném rá, hogy emeljen, főleg, ha jó a fizuja, és ráadásul nem is vesz neki amúgy semmit, s én pedig nem állnék jól anyagilag. Az enyém mentsége, legalább, hogy foglalkozik a kislányával, és vesz is neki ruhát, játékot, ezt-azt.A fizetős szurikba is beszállt.
Egy ismerősöm pl 50ezer ft-ot az ex-nek, plussz otthagyta az autóját, hogy a kisfiút tudja hurcolászni az anyukája. Szóval ilyen férfi is van még a földön...!
Hogy valami hasznosat is szóljak, szerintem beszélj vele szépen, kedvesen, semmiképpen ne emeld fel a hangod, ha először nem egyeztek!!Nálam ez vált be legalábbis.
Üdv, minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!