Mit csináljunk a nyáron? Van egy 10 és egy 4 éves kisfiam. Augusztusban születik meg a kishuguk.
Figyelt kérdés
Sajnos sokat kell feküdnöm és ez miatt nem igazán tudunk nyári programokat kitalálni.Férjem sokat dolgozik,így ő rá sem tudok sokat számítani.nem szeretném ha unalmassan telne a gyerekek nyara!marad a nagyszülő?2009. jún. 10. 15:24
1/3 anonim válasza:
Irasd be oket taborokba! Az en kisfiam minden nyaron megy uszotaborba. Usznak, jatszanak, gyerekekkel van.
2/3 anonim válasza:
MErre fele laktok? milyen részen? falu, város? Mi van a környéken? vezetsz?
Van a környéken állatkert? kisvasút? strand? uszoda?
Mennyit lehetsz fent? Illetve mennyit bírsz anélkül, hogy baj legyen?
Mennyit tudtok anyagilag áldozni programokra?
3/3 anonim válasza:
Hát nekem is egy 10 évesem és egy 4 évesem van. Otthon vagyok én is csak nem vagyok terhes. Igazából kicsit én is félek hogy mi lesz egész nyáron velük, de szerencsére a nagynak sok barátja van a faluban így ő gondolom el lesz. A kicsi az nehezebb mert ő mindig menne a nagy után. Amit javasolnék az az hogy ha van ovis társa akkor időnkét azzal találkozhatna. Nálunk az is bejön ha elmegyünk a közeli halastóra és ott tudnak játszani. A mamáékhoz is el szoktak menni, persze nem alszanak ott és a nővérem is a közelben van ott is imádnak lenni. Az udvaron szoktam medencét felállítani, amit minden gyerek szeret. Ha rossz az idő vagy a meleg miatt bent vagytok, nagyszerű dolog a diavetítés, vagy az üvegfestés, gyurma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!