Bölcsi beszoktatás, most kezdtük, gondok vannak, tudnátok segíteni?
A fiam most múlt 2 éves, hétfőn kezdtük a beszoktatást a bölcsibe. Korán kelő, 6-fél7 körül kelt eddig, de már kedden reggel 3/4 5-től nem aludt és ma is 5-kor kelt fel, pedig tegnap fél10-kor aludt el.
Mivel ilyen baromi későn kel ultrahisztis és fáradt már délelőtt 10 órára. Tegnap az ebédhez még odaült, de ma már ebéd előtt haza kellett hoznom, mert ölbe kéredzkedett és sírt, csukódott volna le a szeme, a gondozónők is mondták, hogy nincs értelme húzni őt még ezzel. Hazajöttünk és most alszik.
Nem tudom, hogy mit csináljak, hogy tovább aludjon, úgy alszik 5-ig, hogy ma pl. mellette is aludtam hajnalban :(
Borzasztóan elcsigázódik, kimerül, tudok valamit csinálni, hogy könnyebb legyen ez neki?
Nálunk is szokot olyan lenni, hogy a lányom 5-kor kelt. akkor nem vetem ki mellé feküdtem, csináltam világoságott. ha fáradt volt azért még 1 órát feküdt nyitott szemmel, ha nem eljátszott, én meg feküdtem a kanappéján, de maradt az ágyában. 2-3 nap múlva rendesen aludt.
Szerintem nem a bölcsi miatt van gond. Habár megzavarhatta, de nem a blcsi a probléma hanem egyszerüen most ilyen.
Alszik délután? Mennyit? Mettől meddig?
Én néha nem rakom le a fiam délután, igaz így este korábban megy lefeküdni, de reggel 6,30-7 között kel.
Ha leteszem aludni délután, akkor is csak 3-ig aludhat. Muszáj ébresztenem, különben éjjelig rohangálna.
mivel ez csak 2 napja van így, ezért igyekszem azért, hogy legaláb du kipihenje magát. 12-től 14:45-ig aludt. Most fél 9 után aludt el, kíváncsi vagyok, mi lesz...
Eddig is 2-2,5 órás alvások voltak, szóval semmi változás és nagyon remélem hogy ez vagy a kezdeti bölcsi vagy front...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!