Leírnátok 2 éves körüli gyerekeitek méreteit? Magasság, súly, lábméret, fogak száma stb.
Lányom olyan kis picike:)83 cm,10 kg,21-es lába van,14 foga!
Kíváncsi vagyok van e másnak is ilyen pici babája?!
Kisfiam ma 23 hónapos. Két hete mérte a védőnő: 89 cm, 14 kg. 25-ös cipőt hord, és 13 foga van.
Szerintem nem pici a lányod, a magasságához pont jó a súlya.
Kisfiam 2 éves statusán mértek 86 cm, 10 kiló 70 deka, 21-es a lába, 18 foga van, a maradék kettő is látszik már, az első foga 15,5(!) hónaposan bújt ki. Igen, a mi babánk se olvasott semmiféle fejlődéstani könyvet: xD Ez van, 1x volt beteg eddig,rengeteg energiája van.A nagytesó 9 éves, lány, 26 kilo, 140 cm, ő sem egy túltáplált.:S
Egészségi szempontból sem mindegy, és amúgy is szebb a vékonyka gyerek, mint a dagi, szerintem......
Köszönöm szépen a válaszokat!
Aki meg lepontozta a válaszadókat az elmehet a p....ba:P
Az én kislányom is 10 kg volt és 81 cm 2 évesen. Lába meg 19-20-as volt (17-es téli cipője volt 1 évesen, két zokni belefért). Most 3 éves és 4 hós, 12,5 kg, 90 cm és 23as cipőjébe még két vékony zokni belefér. :-) Fogakat már nem tudom sajnos, de nem volt kevés.
Fiaim 19 hósak, 9600 és 10600 gr-ok, 80 és 82 cm-ek, 21 és 22-es lábuk van. Foguk 14-15 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!