Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik, hogy a Béres csepptől...

Létezik, hogy a Béres csepptől lett székrekedése a 2,5 éves kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Soha nem volt gondunk a székletével,eddig naponta volt neki.Kb.10 napja kapja a Béres cseppet és 4 napja szorulása van neki.
2012. márc. 6. 18:26
 1/6 anonim válasza:

Igen, mi is így jártunk.

A benne található vas okozza.

2012. márc. 6. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, mi is jártunk így. Kb. két hónapig a szokásos 10 cseppet kapta/nap, aztán egyszer véletlenül megszaladt, és több ment a pohárba. Utána 2 napig szenvedett, sírva próbált kakilni, de nem bírta kinyomni. Nagyon sajnáltam szegényt. Akkor leálltunk pár napra, visszaállt minden a rendes kerékvágásba, azóta nem adok neki csak 6 cseppet/nap és nincs gond.
2012. márc. 6. 18:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Akkor jól sejtettem.

Kipróbálom én is a napi 6 cseppet,az is több mint a semmi.

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. márc. 6. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:

én óvatosabban adagolnám azt a Bérest

én is adok, de csak 2-3 cseppet, de pl barátnőmék gyerekorvosa (jó nevű, közismert doki) egyáltalán nem ajánlja ilyen pici korban

2012. márc. 6. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, nekünk is ez volt a baj.
2012. márc. 7. 08:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is! Most már 2 napja nem kapja és már alakul a széklete.
2012. márc. 8. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!