Melyiket választanátok? (gyerek ágy, link)
2012. márc. 4. 19:56
11/14 anonim válasza:
10-es vagyok. Még az jutott eszembe, hogy a családban két fiúcska is kapott hasonló ágyat. Az egyik 5 éves múlt és azóta alszik jól amióta a kisebb tesója cserélt vele az emeletes ágyon és most ő alhat lent. Félt fölül aludni.
A másik kisfiú Ikeásat kapott, mert nagyon azt akarta, de még egyszer sem aludt fent rajta. Le kellett tenni a matracot alulra és csak úgy alszik.
12/14 anonim válasza:
Nekem a második jobban tetszik. Nekünk is ilyen Leo ágyunk van, illetve a fiamnak, csak nem emelt, hanem sima, a minősége is nagyon jó.
13/14 anonim válasza:
A megfordíthatót (nekünk is olyan lesz) ha nem mered még magasan altatni is tökéletes, mert lehet alul a matrac:) Sőt, én valahogy úgy tervezem, h ágyráccsal felfele, oda lehet pakolni, és alulra a földre matracot:) így a legpraktikusabb:)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
Végül is az Ikeás mellett döntött a család (nekem tök mindegy lett volna, mind a kettő tetszett és illik is a gyerek szobájába).
Pont tegnap este is nézegettem a fotókat amikor megjelent a fiam és mondta, hogy neki az tetszik (Ikeás). Tulajdon képen ez volt a végső szavazat.
Ha mégsem jön be, még mindig lesz 90 napunk, hogy vissza vigyük :)
2012. márc. 6. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!