Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 évesen felveszik óvodába...

2,5 évesen felveszik óvodába a gyermekem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha van mini csoport, elképzelhető.
2012. márc. 4. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Minicsoportba ha van. Ha nincs, akkor nem, csak betöltött 3 évtől.
2012. márc. 4. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Két feltétele van: Legyen hely az oviban, és legyen szobatiszta. Ha mindkettő érvényesül, akkor fel fogják venni.
2012. márc. 4. 15:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 4. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Óvodája válogatja. A helyi ovit kell megkérdezni. Sok helyen, ha nincs bölcsi, felveszik 2,5 évesen. Viszont nem pelenkázhatnak, ezért pelenkás gyereket nem vehetnek be. Nálunk együtt vannak a kiscsoporttal, nincs külön minicsoport.
2012. márc. 4. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, ha van hely és szobatiszta.Én is szerettem volna a fiam mehetett volna most tavasztól, de megkérdeztem, és mivel nincs hely ezért csak miután betöltötte a 3.at akkor mehet.
2012. márc. 4. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én fiamat sem vették fel, hiába szobatiszta és még beszél is.

Mondjuk lehet, hogy tavaly ilyenkor be kellett volna íratnom. Bár lehet, hogy akkor sem vették volna fel.

2012. márc. 4. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!