Anyukák! Mióta nem alszik gyermeketek délután? Milyen idősen hagyta el?
Figyelt kérdés
Kisfiam novemberben volt 3 éves és úgy néz ki,hogy nem igényli a délutáni alvást.Hetek óta vita és hisztizés övezte az ebéd utáni időszakot,mert nem akart aludni. Én mégis ragaszkodtam hozzá,ő aludt is.Két napja "ráhagyom" azt mondja nem akar aludni,akkor nem alszik.Meglepően jól viseli,igaz többször majd kiesik a száján,de bírja estig.Nem hisztizik,este is hamarabb: fél 9-9 körül alszik.Előtte fél 11-11 körül aludt el és reggel is 6-fél 7 körül kelt.Most alszik éjjel 9-10 órát.Kicsit bizonytalan vagyok,hogy ez jó-e így,mindenkitől azt hallom,hogy szüksége van még du.alvásra. Oviba ősszel megy és ebéd után hazajárós lesz. Apukája sem aludt már 3 évesen. Várom véleményeteket,tapasztalatokat.Kinek mióta nem alszik gyermeke? Köszi2012. márc. 4. 09:01
11/12 anonim válasza:
otthon 2,5 éves kora óta nem alszik, most 3 éves, bölcsiben néha alszik, de csak keveset.
12/12 anonim válasza:
Lányom májusban lesz 4 éves, pár hónapja otthon már nem alszik délutánonként. Oviban még alszik. Este 9 körül megy aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!