Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az 1 ft-ról induló gyerekruhák...

Az 1 ft-ról induló gyerekruhák most mennyire mennek a tesz-veszen, vaterán?

Figyelt kérdés

Rengeteg gyerekrunánk van s már alig férünk el a lakásban.A 4 gyerekem kinőtt ruhácskáit tölteném fel.

Tudok valami keveset keresni rajta,vagy 1 ft lesz a vége s befaragok vele?

Vagy ne foglalkozzak 1 ft-os feltöltéssel?

Ha bababizományiba viszem jobban járok????

2012. febr. 28. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Méretenként csinálj fiú lány csomagokat, amiben 30-50 db van, kabát, cipő felső nadrág sapi .... csinálj róluk jó képet, 1 Ft-ról indítva ( 2-3 csomagra kiemelést kértem) nekem azért 200 Ft/ db áron elment. Annak is örültem, mert nem áll ítthon, és az árából lett új ruhára pénzem:) egyszerre töltsd fel mindet, mert akkor ha megnézi a többi aukciód, hátha más is megtetszik neki!
2012. febr. 28. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira elpofátlanodott ez a cég, hogy nem nagyon érdemes. Én is feltöltöttem tavaly egy csomó ruhát, elment vele vagy 1 hetem, alig tudtam belőle eladni valamit. Pedig tényleg csak a hibátlan darabokat tettem fel, és alig kértem érte valamit. (Igaz, nem 1 ft-ot.) Aztán a bevételem fele elment jutalékra. Olvasd el alaposan a szabályzatot, mert most már mindenért plusz pénzt kérnek, pl. azért is, ha beírsz minimálárat. Tehát, ha 1 ft-ról indul, de beírod, hogy azért te min. 300 Ft-ot szeretnél érte, de ezt a vevők ne lássák, az feláras.

A csomagokban én személy szerint nem hiszek, sok lehet benne, ami nekem nem is kell, vagy esetleg egyesek megpróbálják így elsózni a kevésbé jó darabokat is.

Én befejeztem velük, többet nem töltök fel semmit.

Esetleg nincs valami bababizományi, vagy turkáló a közeletekben? Én inkább oda vittem be a ruhákat.

2012. febr. 28. 09:06
 3/8 A kérdező kommentje:

S ha darabonként töltöm?

Nem tudom,hogy abban a méretben van-e éppen kabát?

Olyan sok,hogy már túl kell adjak rajta.Még 200 ft is jól jön.

Anyósomék is csak elszőrnyülködnek,ha jönnek hozzánk,hogy mik ezek a dobozok?Mit akarok velük?Kérdezik tőlem!De kidobni meg nincs szívem.

Szép napot!

2012. febr. 28. 09:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Van bababizomyányi s elég jól megy!

Lehet,hogy jobban járok,ha oda leviszem.

A tesz-vesszel már egyébként is elszállt a ló.A múltkor 2400 ft jutalákot későn fizettem be s átadták egy behajtócégnek.

Nem lett belőle végül semmi,de itt cigánykodtal,hogy 2-szeres pénz fizessek,amiért ők foglalkoztak az üggyel.

Na ennyit a tesz-veszről.Pedig már legalább 7 éve tag vagyok.

2012. febr. 28. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány ruhák? Mekkorák? Merre laksz? Milyenek(téli nyári stb)? Lehet érdekelne, írhatsz privit is!
2012. febr. 28. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha van 1-1,5 év körüli kislány ruhád lehet engem is érdekelne néhány darab.
2012. febr. 28. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Igen, nagyon szemtelenek. Én is feltöltöttem vagy 20 ruhát, aztán 2 nap múlva küldték a számlát, hogy fizessek 1200 Ft-ot. Mire, még nem is adtam el semmit? A bátyám több éve teszveszes, ő is csak szörnyülködött, hogy régen úgy volt, hogy csak akkor fizettél, ha adtál is el valamit. Ja, az én hibám jobban el kellett volna olvasni a felhasználási feltételeket. Most már értem, miért olyan drága ott minden. Én 300-400 Ft-ért adtam egy kis pólót, nadrágot, szinte vadi újakat, de nem nagyon érte meg, mert elvitte a jutalék. A bizományi jobb, vagy ha nem megy el, én már odaadom inkább a Vörös Keresztnek, mert nekem is már egy egész szobát elfoglalnak a ruhák.
2012. febr. 28. 15:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat!

Mindenkinek mentek a zöld kezecskék.

2012. febr. 28. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!