Az 1 ft-ról induló gyerekruhák most mennyire mennek a tesz-veszen, vaterán?
Rengeteg gyerekrunánk van s már alig férünk el a lakásban.A 4 gyerekem kinőtt ruhácskáit tölteném fel.
Tudok valami keveset keresni rajta,vagy 1 ft lesz a vége s befaragok vele?
Vagy ne foglalkozzak 1 ft-os feltöltéssel?
Ha bababizományiba viszem jobban járok????
Szerintem annyira elpofátlanodott ez a cég, hogy nem nagyon érdemes. Én is feltöltöttem tavaly egy csomó ruhát, elment vele vagy 1 hetem, alig tudtam belőle eladni valamit. Pedig tényleg csak a hibátlan darabokat tettem fel, és alig kértem érte valamit. (Igaz, nem 1 ft-ot.) Aztán a bevételem fele elment jutalékra. Olvasd el alaposan a szabályzatot, mert most már mindenért plusz pénzt kérnek, pl. azért is, ha beírsz minimálárat. Tehát, ha 1 ft-ról indul, de beírod, hogy azért te min. 300 Ft-ot szeretnél érte, de ezt a vevők ne lássák, az feláras.
A csomagokban én személy szerint nem hiszek, sok lehet benne, ami nekem nem is kell, vagy esetleg egyesek megpróbálják így elsózni a kevésbé jó darabokat is.
Én befejeztem velük, többet nem töltök fel semmit.
Esetleg nincs valami bababizományi, vagy turkáló a közeletekben? Én inkább oda vittem be a ruhákat.
S ha darabonként töltöm?
Nem tudom,hogy abban a méretben van-e éppen kabát?
Olyan sok,hogy már túl kell adjak rajta.Még 200 ft is jól jön.
Anyósomék is csak elszőrnyülködnek,ha jönnek hozzánk,hogy mik ezek a dobozok?Mit akarok velük?Kérdezik tőlem!De kidobni meg nincs szívem.
Szép napot!
Van bababizomyányi s elég jól megy!
Lehet,hogy jobban járok,ha oda leviszem.
A tesz-vesszel már egyébként is elszállt a ló.A múltkor 2400 ft jutalákot későn fizettem be s átadták egy behajtócégnek.
Nem lett belőle végül semmi,de itt cigánykodtal,hogy 2-szeres pénz fizessek,amiért ők foglalkoztak az üggyel.
Na ennyit a tesz-veszről.Pedig már legalább 7 éve tag vagyok.
Köszönöm a válaszotokat!
Mindenkinek mentek a zöld kezecskék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!