Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Holnap megyünk 1,5 éves...

Holnap megyünk 1,5 éves kislányommal vért adni. Reggel ehet tápot vagy nem?

Figyelt kérdés
Általános vérkép érdekelne minket. Nem vérszegény-e esetleg.
2012. febr. 27. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Épp a héten vettek vért kislányomtól (17 hónapos), és kérték ne adjak neki semmit előtte.
2012. febr. 27. 17:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2012. febr. 27. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam ehetett (szopizott) 1 évesen voltunk szintén általános vérképen. Én felhívtam akkor a labort, és azt mondták, hogy kisgyermeknél nincs olyan, hogy éhgyomorra, kivéve ha konkrét dolog miatt vesznek vért. Most is voltunk 3 évesen, és most is ehetett, ihatott. Ki sem bírná evés nélkül egy ilyen kis csöpp.
2012. febr. 27. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a doki azt mondta, ha lehet ne egyen előtte (bár lányom nem szopizik, tehát ha szopizna akkor biztos más lenne a helyzet). Az én kis csöppöm nem kér reggel se tejet, se tápszert, így ő teljesen jól elvolt korán reggel anélkül is, hogy evett volna. Kibírta, mikor hazaértünk sem volt még éhes. De hát gyereke válogatja.

De ha nagyon éhes, kéri és nem bírja ki a gyerkőc, akkor bizonyára adhatsz neki vérvétel előtt is. Én sem vonnám meg tőle, ha nem lenne muszáj.

2012. febr. 27. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
mär megijedtem,hogy vért ad egy ekkora gyerek:) én 2szer is voltam a kisfiammal vérvételen, egy pár korty vizet ihatott előtte. Szerencsére a gyerekeket előrébb veszik,nem kell sokat várni. Én vittem cumisüvegben tejet, amit vérvétel után megivott. Úgyis minden alkalommal elmondják, hogy utána 2-3deci folyadékot meg kell inni
2012. febr. 27. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nektek már későn válaszolok, de általánosan: tápszert, kakaót ne igyon soha vérvétel előtt a gyerek, besűríti a vért, ami így nehezen jön le. Viszont itassátok őket rengeteg vízzel, teával, annyit tukmáljatok beléjük, amennyit csak lehet. (Hozzánk már úgy jönnek a vérvételes kicsik: "szia doktornéni! Ittam ám sokat reggel!":-))
2012. febr. 28. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!