Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lándzsás utifű vagy stodal...

Lándzsás utifű vagy stodal vagy mi?

Figyelt kérdés
16 hónapos kisfiam kicsit köhög, de hallani, hogy szakad fel a váladék, csak ugye nem tudja kiköpni...szívom ezért az orrát, de lehet jó lenne valami köptető, ami segítene?Mit ajánlotok?
2012. febr. 27. 13:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó. A Stodalnak szerintem jobb az íze, ugyanakkor macerásabb beadni, mert homeopátiás szer lévén figyelni kell rá, hogy előtte-utána fél órával ne legyen evés-ivás (legfeljebb víz). A lándzsás útifűben alkohol van és ugyan édes, de olyan gyóhynövényes az íze, ki kell próbálni.Arra figyelj, hogy este, közvetlenül lefekvés előtt ne adj neki mert megköhögteti.
2012. febr. 27. 13:13
 2/14 anonim ***** válasza:
a mi dr.nőnk a Halixolra esküszik. én a Stodalt és a Halixolt szoktam adni neki ilyen esetben.
2012. febr. 27. 13:14
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi nektek.Erről a halixolról még nem hallottam, milyen íze van?
2012. febr. 27. 13:20
 4/14 anonim ***** válasza:

nehéz meghatározni az ízét, de édeskés ez is.

belinkelem a betegtájékoztatóját. szerintem nagyon hatásos, nekünk pár nap alatt mindig rendbe jött tőle.

[link]

2012. febr. 27. 13:22
 5/14 anonim ***** válasza:
mivel még nincs 2éves a kisfiad, így napi 2x 2,5ml-t kell neki adni - ha a halixol mellett döntesz. a második adagot du.4ig kell beadni, hogy ne éjjel köhögjön tőle.
2012. febr. 27. 13:26
 6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2012. febr. 27. 13:53
 7/14 anonim ***** válasza:

A fül-orr gégészünk azt mondta, a lándzsás útifűt nem ajánlja, mert allergén, könnyen lehet, hogy allergiás lesz rá a gyerek (és még jobban fog köhögni). Mondjuk én, mielőtt nála jártunk, ezt adtam a gyereknek, nem allergiás, bár sokszor köhögött, az tény.

Most Sinupretet használunk, az is növényi kivonatokból van, csak nem konkrétan allergénekből. De nyilván meg kell kérdezni, 16 hósnap ajánlják-e.

2012. febr. 27. 14:24
 8/14 anonim ***** válasza:

Én a Dr.Theiss féle lándzsást adom a gyerekeknek, természetesen a 6 hónapos kortól adhatót. Mert van többféle ebből is.

Ezen kívül kenem a hátukat Baby Luuf balzsammal, ez nagyon jó!!! Próbáld ki!

Sok folyadék, a vöröshagymatea is jó kis ősi szer köhögésre:)

Jobbulást!

2012. febr. 27. 15:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is lándzsás útifűt adok nekik. Nekünk a Stodalt nem ajánlja a dokinéni, mert mikor már hurutosan köhög és náthás is, azt mondta valamelyik összetevője ilyenkor már csak ront a helyzeten.

És a lándzsás útifűnek van éjszakai köpetetője, ami nekünk nagyon bevállt, tudnak éjszaka aludni.

2012. febr. 27. 16:05
 10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. febr. 27. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!