Másfél éves kislánynak játékok?
Figyelt kérdés
Milyen játékokat vesztek, illetve milyen játékokkal játszik másfél éves kislányotok?2012. febr. 25. 19:46
1/5 anonim válasza:
puha baba, edénykék, gyümölcsök, könyv, mágneses rajzoló tábla, zsírkréta, fa készségfejlesztő kirakók, stb.
2/5 anonim válasza:
venni semmilyet, majd húsvétra fog kapni, szobájába kisszéket asztallal, vagy sátrat amibe bebújhat.
fakocka
legó
formabedobo
maga útán húzhato játék
pohárkák
gyürük aki egy álványra kell húzni
zenélö kütyük amiket nyomkodhat
alagút
ksimotor
babakocsi amit tologat
ugráló zebra
babák
plüssök
könyvek
fa puzzle
lbda sok mennyiségbe, mert imádja öket
autója is van
3/5 anonim válasza:
Első vagyok, és nekem már 3 éves a kislányom, azért lett ilyen vészegény a listám:), de a második válasz az egy remekbe szabott felsorolás!! Ebből mindet megfogadhatod!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
2012. febr. 25. 21:40
5/5 anonim válasza:
Szia! A minap írtam egy cikket "mivel játsszon a gyermek" témában, talán érdekes lehet számodra:) Főként a hagyományos és a modern játékokat vetem össze egymással, figyelembe vettem az igen kicsi gyermekeket is:) A bejegyzést egy versenyre írtam, bemásolom neked, és ha érdekesnek találod, vagy segítettem valamit, kérlek dobj egy szavazatot a bejegyzés alján látható linken:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!