Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél éves kislánynak játékok?

Másfél éves kislánynak játékok?

Figyelt kérdés
Milyen játékokat vesztek, illetve milyen játékokkal játszik másfél éves kislányotok?
2012. febr. 25. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
puha baba, edénykék, gyümölcsök, könyv, mágneses rajzoló tábla, zsírkréta, fa készségfejlesztő kirakók, stb.
2012. febr. 25. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:

venni semmilyet, majd húsvétra fog kapni, szobájába kisszéket asztallal, vagy sátrat amibe bebújhat.

fakocka

legó

formabedobo

maga útán húzhato játék

pohárkák

gyürük aki egy álványra kell húzni

zenélö kütyük amiket nyomkodhat

alagút

ksimotor

babakocsi amit tologat

ugráló zebra

babák

plüssök

könyvek

fa puzzle

lbda sok mennyiségbe, mert imádja öket

autója is van

2012. febr. 25. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, és nekem már 3 éves a kislányom, azért lett ilyen vészegény a listám:), de a második válasz az egy remekbe szabott felsorolás!! Ebből mindet megfogadhatod!
2012. febr. 25. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
2012. febr. 25. 21:40
 5/5 anonim válasza:

Szia! A minap írtam egy cikket "mivel játsszon a gyermek" témában, talán érdekes lehet számodra:) Főként a hagyományos és a modern játékokat vetem össze egymással, figyelembe vettem az igen kicsi gyermekeket is:) A bejegyzést egy versenyre írtam, bemásolom neked, és ha érdekesnek találod, vagy segítettem valamit, kérlek dobj egy szavazatot a bejegyzés alján látható linken:)

[link]

2012. márc. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!