Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen italt ismertek, amiben...

Milyen italt ismertek, amiben vas van?

Figyelt kérdés
Valamilyen gyümölcslére gondolok,aminek magas a vastartalma,ismertek ilyet?
2012. febr. 23. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A céklalének pl magas a vas tartalma :)
2012. febr. 23. 15:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi,de inkább gyümölcslé érdekelne,amit boltban is lehet venni,céklalét még nem láttam.
2012. febr. 23. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
vegyél vas tartalmú pezsgőtablettát, abból van különféle ízekben, vérnarancsos, feketeribizlis...
2012. febr. 23. 15:51
 4/10 A kérdező kommentje:
2,5 éves gyereknek pezsgőtablettát??? Inkább nem...
2012. febr. 23. 16:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A szeder, ribizli magas vastartalmú.

Ha igazoltan vashiányos (mint az enyém), arra receptköteles rágótablettát kapott - csokoládé ízű, hónapokig kell szednie.

2012. febr. 23. 16:14
 6/10 A kérdező kommentje:
kb 1,5 éves koráig Maltofer cseppet szedett,igazoltan nem volt vashiánya,de a doktornő szerint sápadt,ezért szedette vele. Aztán már nem szedtük, de most kb fél éve nagyon válogatós lett,alig eszik húst meg spenótot,ugye ezekben lenne vas,ezért tanácsolta egy másik orvos,hogy szedjen vasat és multivitamint. A multivit-ban nincs vas,Maltofert már nem akarok iratni,ezért gondoltam természetes gyüm.lére,azt szereti is.
2012. febr. 23. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

én innen lesek:

[link]

2012. febr. 23. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem a Hohes-C-nek van "hozzáadott vasat" tartalmazó változata. egyébként céklalét lehet boltban kapni, pl a Sparban, saját márkás, bio, jó drága.

Most mi is vashiánnyal kűzdünk és én is utána néztem ezeknek. Pl az aszalt gyümölcsök is jók: sárgabazack, áfonya. De a legjobb akkor is az állati eredetű vasforrás és azok közül is a máj és a tojássárgája.

2012. febr. 23. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

mi baja lesz a pezsgőtablettától?

nekem mikor kicsi voltam kellett inni pezsgőtablettás dolgokat...

2012. febr. 24. 09:31
 10/10 Szabó Éva Györgyi válasza:
Piros szőlőlé sok vasat tartalmaz.
2016. dec. 10. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!