Fényképezőgép gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Vettetek gyereknek való fényképezőgépet? Ha igen milyet és hol?
Kisfiam imád fotózni de a mi digitális gépünket féltem.Gondoltam vennék Neki 1 gyereknek valót a szülinapjára.
2012. febr. 22. 15:01
1/4 anonim válasza:
én is féltettem az enyémet így a második karácsonyra kapott egyet ,2000-3000között volt és valamelyik nagy játékboltban vettem,szinte bármelyikben lehet kapni
2/4 anonim válasza:
Google keresés: digitális fotógép gyereknek
Válogathatsz
3/4 anonim válasza:
10-15 ezer, Fisher Prince, kiddy Zoom, keress rá googléba. Szuper ütésálló, igazi digitális gép, fel is tudod tölteni a képeket a gépre, keretet tudsz rakni a képekre...
4/4 A kérdező kommentje:
És jó minőségűek a képek?? Bár tudom nem ez a lényeg..Hát én a hétvégén voltam 1 játékboltban ott 20ezer volt..na az 1 kicsit sok.Láttam a neten,hogy vannak csak kíváncsi lettem volna hogy melyik jó?
2012. febr. 22. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!