Futyi kerdes, kisfius anyukak, tapasztalat?
Két fiam van,7 éves és 2 éves.Mind a kettőnek begyulladt már többször is a fütyije.Az első fiammal mentem is egyből az orvoshoz aki lehúzta a bőrt és kitisztította.Azt mondta,hogy amíg pelenkát hord nem lehet teljesen lehúzni,mikor mosom neki csak addig húzzam le a bőrt amíg lehet de alaposan mossam meg.Soha többet nem gyulladt be neki amíg én mostam.Mióta egyedül fürdik többször is előfordult már,mert nem húzza hátra a bőrt rendesen vagy ha igen csak a kezével locsolja a vizet.A második fiamnál már tapasztaltabb voltam,de mégis előfordult a gyulladás és a letapadás.Nagyon csiklandós és nehezen tudtam megmosni neki.Őt már nem vittem orvoshoz,én húztam le neki,de csak az egyik oldalon és kitisztítottam.De begyulladt így kénytelen voltam orvoshoz vinni aki azt mondta hogy jót tettem,adott antibakteriális kenőcsöt és ha elmúlt a gyulladás húzzam le a másik oldalon is.Azóta nem volt semmi problémánk.
Nem lehet hogy valami mindig marad a bőr alatt amitől begyullad?
9. válaszoló vagyok
Soha nem húzogatom a bőrt a fütyijén.
Mégse gyulladt be azóta se azelőtt.
Off!
2 éves a kisfiam, de mi még nem húzzuk hátra a bőrt a kukiján és soha nem volt vele gond. Én úgy olvastam, hogy "direkt" van letapadva ilyenkor a bőr, épp hogy a fertőzések ne jussanak be alá. A gyerekorvos is azt mondta, hogy még ráérünk.
De itt már kaptam egy jó urológus elérhetőségét, Bp-n, ha gondolod átküldöm. :) Bár lehet nem Mo-ról írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!